| Tarih: 20-05-2012, Saat: 04:59Hoşgeldin, Ziyaretçi: | |
Arkadaşımın Kaplumbağası... |
|||
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi
|
|||
|
|
|||
Konu Bilgileri ![]() |
|||
|
|
|||
|
Konu Tarihi: 14-11-2011 11:00
Arkadaşlar size karşılaştığım bir üzüntüyü paylaşmak istiyorum.Arkadaşımın evine gittiğimde evinde kaplumbağa beslediğini gördüm.Malesef kaplumbağasını ölüm fanusunda besliyor.Kaplumbağanın yaşını sorduğumda bana 13 dedi.Ve ben şaşırdım 13 yaşındaki kaplumbağa neden 14-15 cm.
Kaplumbağana çok yazık olmuş dedim.Yaşına göre kabuk boyu çok küçük dedim.Neden akvaryumda beslemedin dediğimde ise her zaman ki cevap; -Çok pahalı. |
|
Konu Tarihi: 14-11-2011 11:18
birincisi akvaryum ve akvaryum malzemelerini kendisi yaparak gayet ucuza halledilebilecek bir şey bu, ikincisi madem kaplumbağana bakamıcaksın o zaman alma! o da canlı sonuçta!
13 yaşında bir kaplumbağanın o süre içerisinde ölüm fanusunda ölmemesi şaşırtırkeno kadar küçük kalması da bizleri bir hayli Üzüyor ![]() Sitedeki bir çok üyenin kaplumbağaları 4-5 yaşlarında fakat onların kabuk boyları 12-13 cm,13 yaşında bir kaplumbağa nasıl olur da bu kadar küçük olur? Gerçekten ama gerçekten çok hemde çok yazık etmişler kapluşa, sizin yerinizde olsam gerçekten uygun bir dille kapluşların böyle bir ortamda beslenmemei gerektiğini anlatırdım... ona da yazık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Konu Tarihi: 16-11-2011 03:45
tüm malzemeleri tamam olan 2 küçük kapluşu 3 sene idare edebilecek akvaryumu 60liraya aldım... bir canlıya bakabileceğinin düşünüyorsan dikkatli bakmak lazım... yok ben kaplumbağa alayım, en ucuz mamadan alayım, el kadar fanusta bakayım sonra da "ben bir canlıya bakıyorum" olsun... bu nasıl iş anlamadım :fff:
|
|
|
|
|
|
« Eski Konular | Yeni Konular »
|
|
|
|
|