Merhaba Ziyaretci, eger bunu okuyorsan, Giris yapmamissindir veya uye degilsindir. Buraya tikla, birkac adimda kaydol ve forumda harika ayricaliklardan yararlan!
Dün çok yakın bir arkadaşımın doğum günüydü pasta kesilir hediyeler verilir sonrada dışarıya çıkılır.Bahçede gezinirken tatlılar tatlısı beyazlı grili küçücük bir kedi görülmez mi ? Görülüür.Sonra gidilir o kediciğe süt alınır pipetçiğiyle birlikte ağzına verilir.Kedi sevilir bakılır.Eve getirilir.Odanda gazeteler serilir kapı kapanır.Süt verilir sevilir.
Bu bugüne kadar olan hikayesi adını daha koyamadım fotoğraf makinem olmadığı ve telefonumun kamerası olmadığı için resim çekemedim.Babamınkinden çekip siteye koymayı istiyorum.Şimdilik sütle besliyorum çünkü o kadar küçük ki neyle besleyeceğimi bile bilmiyorum daha önce kedi bakmadım.Ama bu akşam balık var vermeyi düşünüyorum biraz yer herhalde.Çok mutluyum dünden beri sizinle de paylaşmak istedim
bende çok kez öyle bulduğum yavruları eve getirmiştim ama maalesef bizimkiler hiç bir zaman onaylamadılar ne güzel bir haber sevindim adınıza iyi bakın ama ona lütfen ..