Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinalini görmek için tıklayınız: El Yapımı Dip Temizleyici
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2 3
[Resim: malzememd9.jpg]

[Resim: delikoc6.jpg]

[Resim: yerle351mh8.jpg]

[Resim: bantlalv5.jpg]

[Resim: sonmo6.jpg]

[Resim: taslakir5.jpg]

projeyi bu siteden buldum.fakat resim koymayı bilmediğimden bu şekilde koymak zorunda kaldım.hem basit hemde kullanışlı... *

*Konunuzu düzenledim.

akvaryum.com adresinden alınmıştır. Fotoğraf ve çizimler Musa Avcı'ya aittir.
Paylaşım için teşekkürler, basit ve kullanışlı bir çalışma fakat suyu yanlışlıkla yutma riski var ve bu da oldukça tehlikeli bir durum özellikle kaplumbağa akvaryumu düşünüldüğünde çok daha büyük risk söz konusu. Piyasada 10-15 tl ye bir kaç kere salladığınızda pompa etkisi göstererek çalışan bir sisteme sahip dip süpürgeleri de bulabilirsiniz onlar daha güvenilir sağlık açısından risk oluşturmadıkları için.
süperR Biggrin yapmaya çalisim
dip temizliği zor oluyor.güzel fikir aslında bu, uğraşıp yapmak lazım böyle bir şey.teşekkürler.
Üye Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Paylaşım için teşekkürler, basit ve kullanışlı bir çalışma fakat suyu yanlışlıkla yutma riski var ve bu da oldukça tehlikeli bir durum özellikle kaplumbağa akvaryumu düşünüldüğünde çok daha büyük risk söz konusu. Piyasada 10-15 tl ye bir kaç kere salladığınızda pompa etkisi göstererek çalışan bir sisteme sahip dip süpürgeleri de bulabilirsiniz onlar daha güvenilir sağlık açısından risk oluşturmadıkları için.

aynen usta haklısın
şahsen o suyu yuttuğumu düşünemiyorum 2 hafta hastaneden çıkamam heralde Biggrin
bunun su içme tehlikesi olmayan bir türü var mı?faydalı bir şeye benziyor da.
zaten suyu içmenizi engelliycek bi yöntem bu =)) yandaki küçük hortum parçası bu işe yarıyor diye gördüm bn =)) yaratıcı,güzel
bence çok saçma yani şahsı fikrim ya suyu içersek??
Hazır dip temizleyici alın ozaman 7b8499a6
Hafif hava çekilirse pis su agıza gelmeden kaba dolar zaten.
teşekkürler öneriniz için 7b8499a6şahsi fikrim oldugunu belirtmiştim
Sayfa: 1 2 3
Referans URL