Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinalini görmek için tıklayınız: petshopdaki şirin şey
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2
ne güzel bende sizinle aynı mağduriyetteyim ama benim ne belediğim köpeğim nede hamster almak için iznim var ):
birde benden büyüksün ya ben senin yerinde olsam çok çok üzülürdüm.İnsanın tüylü bir hayvanı olmasından güzel birşey yoktur bence ama nerde....ama ben komşumuzunkine bakıyorum sadece kışın onu göremicem çünkü eve alıyorlar.ama yazın bizim bahçeye geliyor koşturmaca oynuyoruz tam 6 yaşında Biggrin
ne güzel valla arkadaşımın köpeği bile olsa yada herhangi bir hayvan kesinlikle çok severim ondan daha iyi bakarım bile ):
ne güzel seviyorsunuz hayvanları.Neyse inşallah bu şirin şey kediler hakkında bilinçli birisine gider. ):
ben alamıyorum hayvanları ama çok petshop geziyorum ve birçokda hayvan aldım eve ama tabiki sonra annemlerin köyüne gönderiyoruz hep.1 tane tavşan 3-4 köpek gönderdim oraya Frown
Kedi almayı düşünen arkadaşlar varsa çevrenizde mutlaka anneciğini kaybetmiş ya da terkedilmiş yavrucuklar vardır onlardan alın. Hem onları kurtarmış olursunuz hemde petshop'lara bu konuda katkıda bulunmuş olmazsınız. Ben Çiko'mu öyle buldum7b8499a6 daha doğrusu o beni buldu yaşayıp gidiyoruz Şımarık Oğlumla7b8499a6
Alsınlar Onu Ama xD
panpon Nickli Kullanıcıdan Alıntı:hayır o anlamda değil benim ailemde izin vermiyor sadece ablam 18 yaşına basınca bana istediği hayvanı alabilir(mayısda bana hamster alıcak).Bir buna izin var,sadece suda yaşayan hayvanları besleyebililiyorum(kaplumbağa ve balık) yoksa alırım ben şu anlamda dedim parası önemli değil alırım ama sorumluluğunu üstlenemem ve eve alamam demem gerekirdi özür dilerim Tongue şuan iki kapluş,10'un üstünde balık ve birde komşumuzun rot.köpeğini besliyorum...!!
ev benim olsa çeşit çeşit evcil hayvan dolardı Biggrin

Rottweiler beslıyorsunuz ve kedi mi istiyorsunuz 7b8499a6
Mahalle ayağa kalkar kedi almayın derim Rolleyes
biraz eski bir konuyu canlandırıcam ama pet shoplardan kedi ve köpek alınmasına kesssssinlikle karşıyım.barınaklarda onlarca güzel ve yardıma muhtaç hayvan varken korkunç fiyatlarda dönen bir ticaretin parçası olmak neden? yok ben illaki golden rott bakıcam diyorsanız barınaklarda onlardan da var.ayrıca köpeğin cins olması neden bu kadar önemli onu da anlamıyorum.hava atmak için köpek besleyecekseniz beslemeyiniz daha iyi.sibirya kurtları mesela,tamam çok güzel hayvanlar fakat huyu ters.doğası eğitime müsait değil bir kere.goldenlar çok tatlı ama peki ya diğer köpekler?melez oldukları için yaşama şansları yok mu,sevgiye ihtiyaçları yok mu?
Johanna Nickli Kullanıcıdan Alıntı:biraz eski bir konuyu canlandırıcam ama pet shoplardan kedi ve köpek alınmasına kesssssinlikle karşıyım.barınaklarda onlarca güzel ve yardıma muhtaç hayvan varken korkunç fiyatlarda dönen bir ticaretin parçası olmak neden? yok ben illaki golden rott bakıcam diyorsanız barınaklarda onlardan da var.ayrıca köpeğin cins olması neden bu kadar önemli onu da anlamıyorum.hava atmak için köpek besleyecekseniz beslemeyiniz daha iyi.sibirya kurtları mesela,tamam çok güzel hayvanlar fakat huyu ters.doğası eğitime müsait değil bir kere.goldenlar çok tatlı ama peki ya diğer köpekler?melez oldukları için yaşama şansları yok mu,sevgiye ihtiyaçları yok mu?
Kesinlikle pet shoptan köpek almayın ticarete katkıda bulunmayın.
kaplumbağalara küçücük yerlerde eziyet çektiriliyor,pet shoplarda sakız gibi satılıyorlar diye sinirlenip üzülüyorsunuz..e kedi köpekler çok mu farklı durumda?ben açıkçası hoplayan zıplayan havlayan bir yavru görmedim hiç pet shopta.sürekli yatıyorlar.neden?iyi bakıldıkları karınları tok olduğu için mi?TÜCCARLAR HAYVAN BAKMAYI BİLMEZ.lütfen seçici olun..
Sayfa: 1 2
Referans URL