Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinal Görünüm: sonundaaa
Şu Anda Kısıtlanmış Görüntüleme Modundasınız. Orjinal Görünüm için, Buraya Tıklayın
aylar süre çalışmalarımın sonunda kapluşumu akvaryuma geçirdim.maalesef ona tam 8 ay kapta bakmak zorunda kalmıştım.birkaç gün oluyor akvaryuma geçeli ve artık iyice alıştı.şimdi o da bende de mutluyuz. Smile
Çok sevindim adınıza uzun ömüler dilerm kaplusunuzaSmile
Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun (:
Gözünüz aydın.
çok teşekkürler ama size bişey sormak istiyorum.benim kapluşum akvaryumda yemini falan yiyor ama suda çok fazla durmuyo hemen kuru alanına çıkıyor.acaba alışamadı da ondan mı?
Biraz gözleyin... bu hastalık belirtisi olabileceği gibi, yeni akvaryumuna alışma süreci de olabilir... Benim kaplumbağam akvaryumda filtreyle yaşamaya ilk başladığında korkmuştu ve kuru alana çıkmış hatta oradan kaçmaya uğraşıp durmuştu...
Suyunuzun soğuk olmasından da kaynaklanabilir ?
ya birşe soracağım bende de 2 tane kapluş var benimkilerde pek suya girmeyi sevmiyolar . Aslında bitanesi dişi olan arada gözlerini açıp şlop diye etıveriyo kendini suya ama eerkek olan kılını kıpırdatmıyo bide gözlerinde sanki birazcık şişlik var acaba hastamı oluyor . eğer hastaysa ne yapabilirim bana biraz yardımcı olabilirmisiniz Sad
evet hastalıkla ilgili olabilir forumdaki bilgili arkadaşlarımız yardımcı olur o konuda ben hastalıkla ilgili pek bilgim yok forumu araştırın ama su eğer soğuk ise girmezler suya
Sayfalar: 1 2
Referans URL