Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kapluşlarım yemek yemiyor ve gözlerini açmıyor
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2
Evet öyle yapıyorum sabahtan akşama kadar Biggrin Attığın linkede baktım şimdi herşeyi uyguluyorum daha ısıtıcı almadım günde 5 6 kere sularını değiştriyorum neden diye sorucak olursanız Biggrin suları soğudugunda hemen 25 - 28 C sıcaklıkta su koyuoorum. İnş eskisi gibi olurlar şimdi biraz güneş çıktı ben hemen güneşe koyuroum çok teşekkür ederim yardımlarınız için 7b8499a6
Isıtıcı mutlaka almalısınız en kısa zamanda.
Tamam en yakın zamanda alıcam...
önemli değil yardımcı olabildiysek ne mutlu (:
Reptivit die bi vitamin aldım ben bunlara bu vitamini kafalarına falanmı damlatıcam ??
Hayır tabi ki, vitamini akvaryum suyuna damlatın bir kaç damla ve haftada iki üç kez de yemlerine damlatarak vermelisiniz.
Yemlerini yemiyorlarki :S ne kadar yem atsam nafile gözleri hala kapalı ama eskisi gibi değil. şimdi gözleri açık gibi ama sanki gözleri yok açıldı açılacak. gelişme var yani Biggrin günde bir 2 3 damlamı damlatıcam sularına ?
Sadece su değişimlerinden sonra ya da hafta da bir kez 3-4 damla damlatmanız yeterli gelecektir. Yem yemeye de başlarlar umarım, gözlerin düzelmeye başlması güzel, başka bir sorunları yoksa üşütme vb gibi, yakında yem yemeye de başlayacaklardır.
Sayfa: 1 2
Referans URL