Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Akciğer Enfeksiyonu (Respiratory Infection)
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Hoşgeldiniz7b8499a6
Alt kabukta pembelik var mı yada yem yememezlik yapıyor mu ?
Alt kabukta pembeleşme vb... belirtiler yazıyor konumuzda zaten.Belirtilerin çoğu varsa ilaç tedavisine başlamalısınız.
İmkanınız varsa tabii ki veterinere gitmeniz daha iyi olur 7b8499a6
Hoşbulduk:)Alt kabugu eski rengine göre farklı,tam olarak pembeleşme var diyemem...malesef yem yemiyor:(ilaç olarak vitamin mi öneriyorsunuz?ilaç hakkında bilgi verebilir misiniz?
Monodoks kullanabilirsiniz.Veterinere de göstermenizde fayda var.
Bilgilendirme için teşekkür ederim...
Kampsüln içindeki ilacı suyuna ekleyebilirsiniz su seviyesini azaltırsanız iyi olur kaplumbaganız yüzmek için fazla yorulmaz 7b8499a6
benim kamlumbağamda akciğer enfeksiyonu geçiriyor şu aralar veteriner bakteral adında bi antibiyotik verdi günde 1mg suyuna karıştırıyorum 3gün oldu ama bana hiç fayda etmemiş gibi gelio.yarından itibren monodoks vermeyi düşünüyorum ama suyunu ne kadar koymalıyım başı dışarda kalacak şekildemi yardımcı olabilir misiniz bana?? suyu az koyunca bu seferde ısıtıcı su dışında kalıo ne yapmam gerekir???
Su seviyesi ısıtıcıyı geçsin yeter7b8499a6 Suyu az koymanızın sebebi kaplumbaganızın yüzüp yorulmaması
kutluk Nickli Kullanıcıdan Alıntı:benim kamlumbağamda akciğer enfeksiyonu geçiriyor şu aralar veteriner bakteral adında bi antibiyotik verdi günde 1mg suyuna karıştırıyorum 3gün oldu ama bana hiç fayda etmemiş gibi gelio.yarından itibren monodoks vermeyi düşünüyorum ama suyunu ne kadar koymalıyım başı dışarda kalacak şekildemi yardımcı olabilir misiniz bana?? suyu az koyunca bu seferde ısıtıcı su dışında kalıo ne yapmam gerekir???

Hayır.Bir ilaç tedavisine başladıysanız onu bitirmeden başka bir tedaviye geçmeyin.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Referans URL