25-03-2011, 08:39
Sayfa: 1 2
28-03-2011, 07:30
Bende fanusta betta bakmıştım bordo renkti ama bence okadar kötü bir balık değillerdir sadece tek bakılması gerekiyor 1 seneye yakın bakmıştım sıkıntı olmadı hiç ve renk değiştiriyordu fanusta kocaman deniz kabuğu vardı onun içinden pek çıkmıyordu yemi görünce çıkıp yemi yeyip geri giriyordu bazen kendisi çıkıyordu salına salına yüzüyordu bende yüzüşüne bayıldığımdan almıştım pişmanda değilim kışın soğuk olduğu için ölmüştü.
11-04-2011, 12:02
Evett!!! Artık bir bettaya sahibim ve ona masamın üzerinde bir fanusta bakıyorum -oldukça büyük bir fanusta- mutlu ve sağlıklı görünüyor. Bu sıralar çok yoğun olduğum için onun adına forumda bir başlık açıp tanıtamamış olsam da buradan söylemek istedim ((=
08-07-2011, 06:08
Renkleri ve desenleri harika.Eğer böyle balıklardan oluşan bir akvaryumum olursa karşısına oturup izlemek acayip zevkli olur diye düşünüyorum.
08-07-2011, 02:43
çok güzel bir balıktır.kendi türü ile bile anlaşamaz.yalnızlığı sever.akıntıyı sevmez.kurduğunuz akvaryumda bitki olması gerekir.ayrıca suyu fazla filtrelememelisiniz çünkü bulanık suları çok sever.saklanmayı çok sever.dişileri fazla bulunmaz.erkekleri dişilere göre daha güzeldir.akvaryumda bakılırsa uzun yıllar yaşar.dediğim gibi alırsanız erkek alın
Sayfa: 1 2