Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinal Görünüm: Nickinizin anlamı ?
Şu Anda Kısıtlanmış Görüntüleme Modundasınız. Orjinal Görünüm için, Buraya Tıklayın
Merhaba.
Herkez nickinin anlamını yazsın mı ? Smile

Beklıyorum...
peki ilk ben başlayım.bilen var mı bilmiyorum ama supernatural dizisi var şeytan avcılığıyla ilgili ordaki en sevdiğim melek karakterinin adı "castiel" Big Grin
kapluşları işlk aldığımda yanyana duruyorlardı kalabalık ve içinde birsürü kapluşun olduğu yerde eve geldiğimde ilk aklıma gelen edi&büdü olmuştu küçük kardeşim ise ediye uykucu büdüye cingöz diyor Big Grin
Benim nickim ise kız ismine sahip oğlumun asıl adı.. Yani Cahide... Arada kısa olsun diye sonra Bübü ekledim... Kız sanıyordum aldığımda.. Smile)) Sonra baktım erkek, adını da değiştiremedim
bnm adımın anlamıda bayan keskin bir oyunda yer alıyordu adı şimdi aklımda değil
yiv demek Big Grin
Ben bilmiyorum Big Grin
bilmiyor değilin ki aslında vampirlerle alakalı işte (: yani vampirin kızı diye düşün wamprella (; benim biri ismim diğeride 4 yüz bir grup müzik grubu ama eskiden çok severdim ve takip ederdim şimdi etmiyorum. (:

cansel_4yuz Yazılan:
bilmiyor değilin ki aslında vampirlerle alakalı işte (: yani vampirin kızı diye düşün wamprella (; benim biri ismim diğeride 4 yüz bir grup müzik grubu ama eskiden çok severdim ve takip ederdim şimdi etmiyorum. (:

Vampirden geldiğini bende biliyorum ama anlamının doğruluğundan emin değilim kız vampir mi ? canselella noluyo peki

hahaha Big Grin Big Grin onu bilemeyeceğim
Sayfalar: 1 2
Referans URL