Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yeni kaplumbağa aldım.
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2
Bugün ısıtıcı aldım borcamada yerleştirdim. Fakat 1 haftalığına yazlığa gitmemiz gerekiyorFrown. onları nasıl taşıyabilirim?
bırakabileceğiniz kimse yokmu onları mesela ben geçen hafta gittim tatile babannemlere bırakmıştım küçük akvaryumla sadece ısıtıcı ve içine koyduğum taşıyla beraber götürmüştüm dün getirdim eve maaşallah çok iyiler yemlerini de çok güzel yemişler BiggrinBiggrin
gideçeğiniz yere de bağlı meela ben taa istanbuldal alanyaya gittiğim için yanımda götürmem çok zordu yakın biyerlere gitseydim belki götürebilitdim çok uzun süre kalmayacaksanız ve gittiğiniz yerin durumuna bağlı olarak mesela ısıtıcı ve kuru alan olarak bir taş şöyle büyükçene içine koyabileceğiniz bir leğen veya büyük bir kap kısa süreliğine yeter diye düşünüyorum ama diğer arkadaşların da düşünceleri vardır onları da dinlemek gerekir bi düşünün derim ...
Onları yazlığa götürmeniz onlar için ayrı bir stres olacaktır.Bu yüzden götürmemenizden yanayım.Edi=büdü arkadaşımızında dediği gibi birine bırakabilirseniz bırakın.
Bırakamassanız yanınızda götürmekten başka seçeneğiniz yok demektir.Bu yüzden edi=büdü arkadaşımızında dediği gibi bir leğen vb... birşeye koyarak (yanında ısıtıcısı kuru alanı vs..) götürebilirsiniz.1 Hafta idare eder diye düşünüyorum.
yani fazla uzun süre kalmamalı gittiğiniz yerde tekrar farklı bi ortam gittiği yere alışmak felan ... evet furkancım zatan ben onları götürürken 45 dk sürdü yolculuk otobüste eskiydi langır lungur gittik üsküdara o eski ikarus otobüslerle neyseki şimdi rahatladılar . Uzun yolculuk yapmamaları lazım sitres onlar için iyi değil BiggrinBiggrin
Beb biryerde söyle birşey okudum;Dibi geniş bir kavanoz alıcam dibine sünger koyucam sonra ayaklarına su gelene kadar su ile doldurucam öyle götürücem yani fazla sarsılmazlar sizce olabilirmi?
Götürmek zorundaysanız güzel fazla sarsılmayacağı bir yol 7b8499a6
ben istte almıstım kaplumbagalarımı ve oradan 2-5,3 saatlik yol gitttik.koyduğum kapa gelince petçiden aldığım bir peynir kutusunun deliklisnden bir kaptı.
Sayfa: 1 2
Referans URL