Acil olmasa da büyük kapluş arıyorum.Bendekiler çok küçük ve biranönce yanlarına büyük kapluş istiyorum.Ama hiçbiyerde bulamıyorum.Benim kapluşlarla sorun yaşayabilir diye akvaryumuyla vermek isteyen olursa çok çok güzel olur.Hiçbir şekilde bakımsızlığa ve ilgisizliğe maruz kalmayacağınında garantisini verebilirim.
Adınız Soyadınız:Tuba Gül
Oturduğunuz il-ilçe: İstanbul / Tuzla
Neden vermek istiyorsunuz: Almak istiyorum

Ücret:
Kapluşun Cinsiyeti:Erkek - Dişi farketmez
Kapluşun Yaşı:3 ve üstü yaşlarda
Kapluşun boyu:15 cm den büyük
Kaç tane kapluş:1 ve ya 2
Resim:
İletişim:
/Kapluş dışında almak istediğiniz: Akvaryum
Uygun oldu mu acaba ?
bence küçük al

büyükler yemezmi snn minikleri annesi

çok mazlum yalnız tehlikede bi kapluş biliyorum istersen onun adresini vereyim xD mini mini minnacık bi pet shopta savunmasız kabuğu yumuşaxcık suyu az ve soğuk artı yanındada piranadan farksız üç büyük kaplumbağa

gerçi pardon istanbuldaymışsın bnm bahsettiğim ankarda.neyse burdan okuyan ilgilenen varsa bna msj atsın madem büyük olarak da var tanıdığımın ama ben ankdayım

Hadi ya yazık oluyo onlara orda.
Ben karar verdim yeni bir paludaryum düzenlicem ve büyük kapluşlar alıcam vermek isteyenlerden

hııııı anladım başka akvaryuma koycaksın tmm ozmn sorun yok umarım bulursun en yakın zmnda

küçükler daha şirin ama büyüklerde daha komik oluyo bn iki tane büyük beslemiştim ordan biliyorum ama verdik çok daha kötü kokuyolar benden sölemesi xD

nebiliyim ya büyük ele geliyo hiç değilse

hehhe bende bi heves almıştım sen bilirsin tbi

slm almak isterseniz bende bi tane büyük kaplumbağa var.
selamlar bendede 2 tane büyük kaplumbağa var ücretsiz verebilirim
biri 6 biri 5 yaşında.