Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinal Görünüm: suları
Şu Anda Kısıtlanmış Görüntüleme Modundasınız. Orjinal Görünüm için, Buraya Tıklayın
selam arkadaslar..

benim bir sorunum var sizlere danısayım dedim..sularını ben bekletilmiş olarak değilde direk dolduruyorum sizce bir problem olur mu ?
Musluk suyu sert sudur, bu da kaplumbagalarınız için zararlıdır dinlendirilmiş veya içme suyu kullanın Smile
:s zor olucak.. sağolun
Sularını değiştirmeden önce kullanacağnz suyu bir kapta bekletin 1-2 gün o kadar da zor değil Smile
öyle fakat annem işte verir mi bana kovasını :-))
Big Grin Big Grin Big Grin
kova değil ya hani 5 litrelik bidonlar var ya onlara doldur kalsın öyle ben öyle akvaryumu değiştireceğim zaman vardı dinlenmiş su bidonda şimdi her akvaryuma koyduktan sonra suyu yetmiyor tabi diğer yarısınıda dinlememiş koyuyorum sonra dolduruyorum bir daha 1 ay sonra akvaryumun suyunu değiştirene kadar duruyor o su işte dinleniyor (:
bende istiridye gibi normal su dokuyorum hiçbişi olmuyor maşallah Big Grin tabi şimdi kotu ornek olmak istemiyorum sonuçta her kapluş aynı tepkiyi vermiyor belki başkasınınki olsa hastalanırdı.oyuzden dikkatetmek gerek ben ama nrmal su dokuyorum hala .
Bende suyu sıcak bölümden alıyorum biraz beklyirum 10 15dk kadar öyle koyuyorum ama suyun kaynar olup olmadığını termotreyle kontrol ediyorum
ben akvaryuma suyu koyduktan ve herşeyi düzelttikten sonra ısıtcıyla filtrenin fişini takıyorum ve mavi dezenfektenden bir damla birde deep fix in aquantanından 2 damla damlatıyorum akvaryuma (üzerinde yazan talimata göre) sonrada bir 3-4 saat öyle boş kalıyor akvaryum dinleniyor sonra koyuyorum kapluşu akvaryuma (;
Sayfalar: 1 2
Referans URL