Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinal Görünüm: Sudan gelen iğreenç koku :)
Şu Anda Kısıtlanmış Görüntüleme Modundasınız. Orjinal Görünüm için, Buraya Tıklayın
Arkadaslar ben kaplumbağalarımı ortasında ada olan kutuda besliyordum ancak 1 hafta once kapluşlarım buyuduğu için onlara akvaryum aldım ve temizlenmesi için filitre aldım filitre 24 saat calısmasına rağmen 2 gün sonra çok kötü kokular gelmeye başladı Sad akvaryumdan...eskiden ortasnda ada olan kutuda beslediğimde boyle bi koku yoktu ancak şmdi suyun her dakika filitreden gecmesine rağmen 2 günde odaya girilmez oldu bu kokuyu nasıl engelleyebilirim şimdiden sağolun..ve bu koku neden dolayı geliyodur??
KOKUYU TARİF EDEYİM:::bildiğimiz balık pazarına girdiğimizde yüzümüze çarpan koku Big Grin
filitrenizin markası ne ? dezenfekten ilaçları kullanıyor musunuz birde akvaryuma yetersiz olabilir filitreniz. akvaryumunuz kaç litre ?
Bir de filtrenin güç seviyeleri ayarlanıyor. En azındana tmanda.. O yanlışlıkla kapanmışsa iyi çalışmaz... Atmanlarda yan kısımda... Tuş ya da hava kapağı gibi duruyor ve aşağı yukarı oynadıkça borudan gelen akıntı artıp azalıyor.. Eğer öyle bir şey varsa bir bakın ona.

cansel_4yuz Yazılan:
filitrenizin markası ne ? dezenfekten ilaçları kullanıyor musunuz birde akvaryuma yetersiz olabilir filitreniz. akvaryumunuz kaç litre ?

dezanfektan kullanmıyorum akvaryum fazla büyük değil yani cam fanuslaradn 2 tane yanyana koyarsak o büyüklüğü elde etmiş oluruz..marka SHARK

iyi bir marka almanızı öneririm. ve iyi bir dezenfekten ilacı kullanın derim deep fix aquantan ve mavi damla var akvaryumcularda onlardan alabilirsiniz.

cansel_4yuz Yazılan:
iyi bir marka almanızı öneririm. ve iyi bir dezenfekten ilacı kullanın derim deep fix aquantan ve mavi damla var akvaryumcularda onlardan alabilirsiniz.

tşkkrlr efendm Smile

rica ederim (;
benim iki kaplumbağam var akvaryuma besliyorum ve yemin kokusundan çok az değişik bi koku gün geliyor bu nedeni nedir
Filtreniz var mı? Akvaryumun temizliğini periyodik olarak yapıyormusunuz?
hayır filiritrem yok ama gayet iyiler zaten gerek yok bana göre
su ısıtıcıda kulanmıyorum gayet iyiler
Sayfalar: 1 2
Referans URL