26-07-2010, 02:06
Sayfa: 1 2
11-08-2010, 06:22
ya kafayı yicem artk cidden ya
ben üstüne çok titriorum die mi bu kdr sorun yaşıorum anlamadım ya
tosbikim genel olarak sağlıklı.. ama malum mewsim yaz.. bi de bi yazlık bi yayla geziyoruz.. nereye gidersem minik tosbikim de arabanın baş köşesinde benmle oluo.. en son yaylaya gittik, ısıtıcısı hep açıktı we sürekli soluduğu hawa da sıcaktı.. onun için soğuk olduğunu düşündüğüm zamanlar kabın büyük bi kısmını dergi ile kapatıyorum, hafif buharlı sıcak ortamda yaşıo hep..
arada bi yem yemıo ama hemen düzelio.. sık sık ağzının altında hafif mantar oluo, antibakteriyelleri ile iyleştiriyorum..
yine uzun süre karada zaman geçirmeye başladı ama soğuk algınlğı olabilcek bi ortam olmadığından ve yem yediği için ve kabuğu pembe olmadığı için ve sık sık güneşlendiği için hasta olacağını düşünmemiştim.
şimdi baktım yine kafasını önüne koymuş, yaslanmış, beni görünce ağzını açıp yine o soğuk algınlığındaki beni korkutan hareketlerden yapmaya başladı.. sanırım yine nefesini zor alıo çünkü nefes alışwerşlerinde yine wücudu kasılıo.. napmam lazım? yine antibiyotiğe başlamalı mym? yoksa kronikleşti mi artk? ama ben ona çoko iyi bakmıştım.. ölümlerden döndürmüştüm
gerçekten içim parçalanıo artk.. eskiden olduğu gibi hiç hasta olmayan tosbikim olsun.. çok wicdan azabı çekıom sonra
ben üstüne çok titriorum die mi bu kdr sorun yaşıorum anlamadım ya
tosbikim genel olarak sağlıklı.. ama malum mewsim yaz.. bi de bi yazlık bi yayla geziyoruz.. nereye gidersem minik tosbikim de arabanın baş köşesinde benmle oluo.. en son yaylaya gittik, ısıtıcısı hep açıktı we sürekli soluduğu hawa da sıcaktı.. onun için soğuk olduğunu düşündüğüm zamanlar kabın büyük bi kısmını dergi ile kapatıyorum, hafif buharlı sıcak ortamda yaşıo hep..arada bi yem yemıo ama hemen düzelio.. sık sık ağzının altında hafif mantar oluo, antibakteriyelleri ile iyleştiriyorum..
yine uzun süre karada zaman geçirmeye başladı ama soğuk algınlğı olabilcek bi ortam olmadığından ve yem yediği için ve kabuğu pembe olmadığı için ve sık sık güneşlendiği için hasta olacağını düşünmemiştim.
şimdi baktım yine kafasını önüne koymuş, yaslanmış, beni görünce ağzını açıp yine o soğuk algınlığındaki beni korkutan hareketlerden yapmaya başladı.. sanırım yine nefesini zor alıo çünkü nefes alışwerşlerinde yine wücudu kasılıo.. napmam lazım? yine antibiyotiğe başlamalı mym? yoksa kronikleşti mi artk? ama ben ona çoko iyi bakmıştım.. ölümlerden döndürmüştüm
gerçekten içim parçalanıo artk.. eskiden olduğu gibi hiç hasta olmayan tosbikim olsun.. çok wicdan azabı çekıom sonra
11-08-2010, 06:27
Veterinere gitmenizi öneririm.
Sayfa: 1 2
Umarım uzun yıllar beraber olursunuz