18-11-2008, 02:03
Sayfa: 1 2
18-11-2008, 04:45
Sehran ne demek istedin anlayamadım ben ?
------
Katılıyorum,Atatürk olmasaydı Peygamberlerimiz olmasaydı ne bir ülkemiz nede bir dinimiz olacaktı.
Sömürge olacaktık.Başka ülkelerde başka dinlerde hatta belkide işkence görecektik...
------
Katılıyorum,Atatürk olmasaydı Peygamberlerimiz olmasaydı ne bir ülkemiz nede bir dinimiz olacaktı.
Sömürge olacaktık.Başka ülkelerde başka dinlerde hatta belkide işkence görecektik...
18-11-2008, 06:12
sehran Nickli Kullanıcıdan Alıntı:bak ne diycem; Allah üstteki üyenin beynini,bileğini,yüreğini korusun!
bir de; 'den den'.
???
ben dedim ki; benim inanmakta olduğum Allah,februata arkadaşımın beynini korusun ki o hep böyle (bana göre) sağlıklı düşünebilsin, bileğini korusun ki düşündüklerini yazabilsin, yüreğini korusun ki beyninin ve bileğinin yaptıklarının arkasında durabilsin.
bir de ben esprili bir şekilde 'den den' yazıyım ki yorulup çok şey yazmadan(uyanığım ya güya) ona katıldığım belli olabilsin.
tamamen yalın ve ard niyetsiz. anlaşılmayan başka bişey varsa sorulara açığım

18-11-2008, 06:16
Yok estağfirullah,art niyetle demedim ben orada yazılanı çözemedim ondan sordum 
Teşekkür ederim açıkladığınız için...Harikaydı gerçekten katılıyorum size.

Teşekkür ederim açıkladığınız için...Harikaydı gerçekten katılıyorum size.
18-11-2008, 09:04
ne demek,her zaman

18-11-2008, 09:59
teşekkür ederim katıldıgınız için ; )
08-02-2009, 01:25
"TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR"Atamızın bu sözü ne kadar güzel,bu anafikri devam ettirmek ATATÜRK'ü çok iyi anlamak ve gençlere anlatmak sayesinde olacaktır.Acizane tavsiyem TÜRK gençliğinin çok çalışıp,çok kitap okumasıdır.
Sayfa: 1 2