arkadaşlar ben yarın küçük bir akvaryum alacağım.vatozların akvaryumun camlarında oluşan yosunlarla beslendiğini öğrendim.küçük birde vatoz almak istiyorum.ama mavi damla akvaryumda yosun oluşmasını engelliyor diye biliyorum ben.mavi damla aldım bugün.ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum.

vatoz alırsam bebek kapluşumla kavga ederlermi?besleyen varmı?bir de şu mavi damlayı nasıl kullanacağım?markası contra ıchthyo.şimdiden teşekkürler.
selam benim bilidiğim kadarıyla akvaryum litresine göre değişiyor benım akvaryumum küçük bir akvaryum bir damla damlatıyorum yoksa su mavileşiyor..yanlışım varsa kusura bakmayın bende çok yeniyim

peki ne zaman damlatacağım?her gün mü?suyunu değiştirirken mi?
Buyurun mavi damla prospektüsü.
Buradan
Ayrıca kaplumbağalarla birlikte sadece kaplumbağa beslenir. Aksi taktirde hem besleyeceğiniz hayvan strese girer hemde kaplumbağa. Bu konu hakkında araştırmalarım sürüyor şu aralar tatlı su midyesi koymayı düşünüyorum yanına sonuçta o bir yumuşakça ve kaplumbağaların tepkisi fazla olmayacaktır fazla hareket etmediği için.
teşekkürler.
ama benim balığım veya beyaz noktalarım yokki.:|
teşekkürler olacak
Ben vatoz besliyorum ama kaplumbağalardan ayrı beraber beslerseniz vatozu yerler.
(10-02-2011 11:53)vamp_betl Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]teekkürler.
O yüzden en altta yazan koruma kısmını uygulayacaksınız.
Kaplumbağalarda ki mantar oluşumunu engelliyor mavi damla ve dezenfektan olarak kullanılıyor.
(10-02-2011 11:55)medcezir999 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (10-02-2011 11:53)vamp_betl Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]teekkürler.
O yüzden en altta yazan koruma kısmını uygulayacaksınız.
teşekkür ederim.görmemişim orasını.

(10-02-2011 11:55)alcatraz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]teşekkürler olacak
Ben vatoz besliyorum ama kaplumbağalardan ayrı beraber beslerseniz vatozu yerler.
benim kaplumbağam 3,5 cm.çok küçük yani.yine de yiyebilir mi?
Kaplumbağalar çok meraklı hayvanlar bu merak vatoz için çok sağlıklı olur mu bilmiyorum.