Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Tükürükümsü madde
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2
Arkadaşlar kapluşlarımın akvaryumunun kenarlarında köpükümsü baloncuklar oluşmuş tükürük gibi baktım birazdayapış yapış birşey kaplumbağaların tükrük bezesi yok burunlarına ağızlarına baktım sümüksü salgıda yok akvaryumuda 3 gün önce temizledim bazen ağızlarından baloncık çıkarıyolar hemen patlatıyolar. Sizce bu nedir?

[Resim: fe47f8.jpg]

işte bu.
Bazen benim filtre de bu şekilde köpürtüyordu. Kapluşlarla alakalı birşey olduğunu düşünmüyorum ama nedeni ne onu da bilmiyorum 7b8499a6
Fotoğraf koydum ne bu madde zararlı bir şey mi? ne yapmalıyım.
Zararlı olduğunu sanmıyorum ama bilemem.tubidik; senin filtrenden çıkan köpükler kapluşuna zarar veriyormu?Aynısı mı fotodakiyle?
Zararlı bir şey olduğunu düşünmüyorum.Benim akvaryumda da bazen oluyor.Büyük ihtimalle filtreden kaynaklanan bir durum.
Evet vamp_betl hemen hemen aynı diyebilirim. Bir zararı olmamıştı. Zaten sürekli olan birşey de değildi.
Kesinlikle filtrede sorun var. Değiştirmeni veya filtreni iyice bir temizlemeni ve iç malzemelerini yenilemelisiniz.
bu genellikle bende filtre doldugu zamanlarda oluyor
zaten dolduğu zaman hava hortumu takılı olmamasına rağmen arasıra kabarcıklar yapıyor
Filtre tıkanmıştır yerdeki kirleri havalandırmıştım hepsi filtreye takıldılar.
Su köpürmüş gibi ama zararlı olduğunu düşünmüyorum.
Sayfa: 1 2
Referans URL