Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Paludaryum kurumu
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2 3
Başlıca paludaryum kurmanın maaliyeti ;

Akvaryum = 30,35 YTL arası uygun boy ,40,45 YTL...... isteğe göre
Isıtıcı = 15,25........YTL (kalitesine göre değişir)
Filtre(motor...) = 15,20,25 YTL.....
UV Lambası = 40,70 YTL.....
'' AKSESUAR ''
Cansız bitki = 2,2.5,......10 YTL vs...
İsteğe göre çakıl taşları = 2,4 YTL
Arka fon = 1,1.5 YTL....

Yani paludaryum kurumu en düşük fiyattan = 85
isteğe göre = 100,150,200 YTL .........

=)
bilgiler için teşekkürler yalnız uv lambasının fiyatları 40-70 tl arasında değişiyor muhtemelen siz sadece masa lambasını kastettiniz 8, 10, 12 tl derken bunu da düzeltmiş olalım.. paylaşım için saolun (:
Çok iyimser konuşuyoruz ya da siz eşyaları en az boydan seçiyorsunuz.45 YTL'ye nerede paludaryum...
ben 35'e büyük ve dayanıklı bir paludaryum aldım
Arkadaşlar Şuan Elimde Küçük Bi Akvaryum Var 30Cm Falan En Ufak Modeli, Yeni Bi Tane Almak İstiyorum Yaklaşık Bir Metre Boyunda. Fiyat Araştırması Yapıyorum. Sizin Tavsiye Edebileceğiniz Yerler Varmı.
Alabileceğiniz en büyüğünü alın derim ki büyüdüğünde yeniden değiştirmek zorunda kalmayın.Çeşitli akvaryumculardan fiyat alabilirsiniz. http://www.masakvaryum.com'a bir bakın.Eğer İstanbul'daysanız tabii ki.

Hangi şehirde oturuyorsunuz , gidip paludaryumu alabilme ihtimaliniz var mı , hangi fiyatlar arasında bakıyorsunuz?Sorularımı yanıtlayın sizi hemen bir yerlere yönlendireyim.Ayrıca kendi paludaryumunuzu kendiniz de kurabiliriniz.
İstanbul'da Oturuyorum. Sitelerdeki Akvaryumlar 400-900 ARasında Fahiş Fiyatlarda, Petshoplardakinden Çok Fazla. Açıkçası Uygun Bi Yer Buldum, Fakat Normal Akvaryum ile Bombeli Denilen Şişko Tarzlar Arasında Karar Veremiyorum.
Akvaryumu Aldıktan Sonra İçinin Dizaynıda Önemli Tabi ki, Elinizde Kendi Akvaryumlarınızın, Yada Başka Sitelerden Bulduğunuz Akvaryumların, Kaplumbağalar İçin Diyazn Edilmiş Halleri Varsa Eklerseniz Sevinirim.
Tabiki Buyrun 7b8499a6

[Resim: 12102008002jp1.jpg]
Biraz Daha Büyük Olarak Koymanızı Rica Etsem.
İçinin Ayrıntılarını Tam Olarak Göremiyorum Frown
Aslında bakıyorumda Antalya'da fiyatlar daha uygunmuş ya...Şaşırdım...Antalyada 70 YTL'ye iyi bir palidaryum ( tabi biraz pazarlıkla ) alınabilir.Ben 60 YTL'ye aldım kendime...Antalya'da olan varsa birkaç akvaryumcu bile önerebilirim...
Sayfa: 1 2 3
Referans URL