Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Komşunun baş belası kızı kaplumbiş aldıı :(
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2 3 4
Çorum'dan kaplumbağa bakacak varsa bende vereceğim birini. 11-12 cm ölçüsünde... Akvuryumda bakacaksa veririm tabiki...7b8499a6 Sebebi bende iki tane 1 taneye indirmek istiyorum. Akvaryum küçük gelmeye başlıyor. Şimdi akvaryumda büyütemem ondan yoksa bırakmam çok alıştım ama 7b8499a6
yeniden aramıza hoşgeldiniz Haydar Bey 7b8499a6 sevindim sizi tekrar forumda gördüğüme.. bunun için alım satım bölümüne ayrıca konu açabilirsiniz bu arada ..
Hoşgeldiniz Haydar Bey 7b8499a6
Kubra Hanım kaplumbağaların son durumu nedir? Ölmemişlerdir inş. çok üzüldüm o hayvanların durumuna. Bu arada eğer para karşılığı vazgeçecek olurlarsa ben 20 lira veririm hiçbir karşılık olmadan. Akvaryum alıcam diye para biriktiriyordum şu an elimde 20 lira var. yeterki o hayvanlar kurtulsun da parası önemli değil..
İki kaplumbağalarından birisi ölmüş tatilde, dün tuturdu size verelim... Aldım... Sonra baktım ki Cahide sinsice yaklaşıp ısırıyor ama öyle bir ısırma ki bırakmıyor... Ya da ayağıyla itiyor... İtmesine razıyım ama ısırmasına hayır hemen kafasına hafifçe dokundum tabi... uzaklaşsın diye... yazık garip kaldı ufaklık kuru alana çıktı korkudan, benimki geldikçe de kafayı yedi... Dayanamadım geri verdim yoksa o gece ona rahat yoktu sanırım...
En iyisini yapmışsınız.
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL