Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Alışveriş Yapacağım :)
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2 3
Selam arkadaşlar yemlerim bitmek üzere poşet yem kullanıyorum perşembeye kadar sipariş vereceğim alacaklarım
1.Sera raffy p 250ml
2.Biyo tortvit multi vitamin 30cc
Şimdilik bunlar akvaryumumda renkli taşlar vardı aktığı için çıkartım şuan boş ne almalıyım ?
hava taşı almak istiyorum nasıl birşey alayım?
atladığım başka gerekli birşey varmı ? filtre ısıtıcı kuru alan kuru alan lambası bulunuyor bunlarıda aldımmı tas tamam olacak 7b8499a6 ürünleri juen den alacağım k kartı ile birde devit 3 kabuğunu iyileştiriyormuş ? tavsiye edermisiniz yoksa sadece vitamin yetermi güneşlendirme imkanım pek yok ama güneşli olunca güneşlendiriyorum ve bu devit 3 ü nerede bulurum ? Teşekkürler
Benimde yemim bitti benmde en kısa zaman içinde almam gerekiyor (: Kuru karides yoksa al bence haftada 1 2 defa verirsen protein acısından iyi olur ve cok seviyorlar (: aynı vitaminden bende kullanıyorum ve devit 3 eczanelerden bulabiliyorsun sanırımm
Karidesim var o bitince alacağım 7b8499a6 Peki devit 3 almalımıyım vitamin kullanıyorum yetmezmi ?
Eğer UV lamba alma imkanınız varsa kış aylarında UV lamba kullanın yoksa devit-3'ü 1 damla kadar yemine emdirerek haftada 1 kere verebilirsiniz. Devit-3 eczanelerde satılıyor oradan bulabilirsiniz. Birde ekipmanlarınız arasına termometreyi de ekleyin. Suyun sıcaklığını ölçmek için gerekli olacaktır. Vitamini ayrıca kullanın ama kabuk yumuşamasına karşı devit-3'ü de kullanmanızı tavsiye ederim.
Peki uv lamba alabilirm ancak spot lamba gibi olması gerekiyormuş lambanın öyle okumuştum eğer max 100 tl ye uvb varsa linkini isterim 7b8499a6 ben bulamadım çünkü devit 3 alıyorum tam ismi devit 3 mü ? termometre düşünüyorum ancak anlamadığım nokta bazı termometlerin açıklamasında dıştan takılır yazıyor ? suyun içine batırmayacaksak nasıl ölçecek siz bana uygun fazla büyük olmayan bir termometre linki gönderirseniz sevinirim akvaryumun resimlerini siteye koydum konu açmıştım ordan bakabilirsiniz teşekkürler 7b8499a6
Petshopculardan şerit termometre isterseniz onlar size verirler. Şerit termometrede yapışkan bir kısım oluyor ve onu akvaryum camına yapıştırıyorsunuz. Suya batmasına gerek yok yani 7b8499a6 UV lamba için link var:
http://www.juenpetmarket.com/urun_detay....&urn=12270
Bu linkten alabilirsiniz. Ampul şeklinde kullanımı daha kolay 7b8499a6
Teşekkür ederim bunu alacağım ancak daha ucuz 40 50 tl arası var ise hemen alabilirim bunu alabilmek için biraz para biriktirmem gerekecek 7b8499a6 termometre olarak http://www.juenpetmarket.com/urun_detay....&urn=10359 bunu kullanabilirmiyim ? devit 3 ün tam ismi devit 3 mü eczacıya söylediğimde haaa demesin sonra 7b8499a6
40-50 TL arası bulmak çok zor. Ancak ampul şeklinde değilde floresan lamba şeklinde bulabilirsiniz. Termometre olarak da linkte bulunan termometreyi alabilirsiniz. Devit-3 diye yazılıyor. Yanlış değil merak etmeyin 7b8499a6
(07-11-2011 12:23)Jadeite Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Petshopculardan şerit termometre isterseniz onlar size verirler. Şerit termometrede yapışkan bir kısım oluyor ve onu akvaryum camına yapıştırıyorsunuz. Suya batmasına gerek yok yani 7b8499a6 UV lamba için link var:
http://www.juenpetmarket.com/urun_detay....&urn=12270
Bu linkten alabilirsiniz. Ampul şeklinde kullanımı daha kolay 7b8499a6

Yalnız sonuncuyu ben aldım sanırım ürün stoklarda yok. yani aldıktan sonra stokta bitti gözüküyordu sanırım ben aldım 7b8499a6 Whistling
Evet öyle maalesef zor bulunuyor. Melih bey almak istiyorsa stoğa gelince haber ver tuşuna basıp beklemesi gerek galiba 7b8499a6
Sayfa: 1 2 3
Referans URL