Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kaplumbağam elimi ısırdı, kanatmayıda başardı!
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2
Arkadaşlar kaplumbağamın kabuğuna bakım yaparken parmağımı yakalamayı başardı ve kanattı hemen sabunlu suyla yıkadım kolanya sürdüm, bantladım.Ne yapmam gerekir?
Yeter bence eğer salmonella belirtileri gözükürse bir doktara gidersin fakat zannetmiyorum çok bulaşıcı değildir salmonella.
Belirtileri nelerdir?
Geçmiş olsun.Konu hakkında bir bilgiye sahip değilim ama kapluşun henüz olgun bir canlı değilse çok güçlü diyebilirim.
Öncelikle geçmiş olsun. Ne konuda bilgi almak istiyorsunuz? Daha da açarsanız konuyu yardımcı olabiliriz. Kapluşların saldırganlık doğalarında vardır. Benim kapluşumda elimi ısırıyor çoğu zaman 7b8499a6 Buna yapacak bişey yok. Salmonella ile ilgili bilgi almak istiyorsanız. Merak etmeyin kolonya sürüp bantladıysanız kolay kolay bişey olacağını sanmıyorum.
Bu arada salmonella belirtileri şu şekilde:
Salmonella ile enfekte kişide enfeksiyondan 12-72 saatte ishal, ateş ve karında kramp gelişebilir. Hastalık (salmonelloz) çoğunlukla 4-7 gün sürer ve hastaların çoğu tedavisiz iyileşir.Yaşlılar, bebekler ve bağışıklık sistemi zayıflamış kişiler bu grupta yer alır.
Teşekkür ederim.Bende salmonella hakkında bilgi almak istemiştim.Doğrusu ısırdığında kanatacak kadar güçlü olduğunu hissetmedim. 7b8499a6
Bence panik yapmak kendini hastalığa karşı 1-0 yenik kabul etmektir.
Bu yüzden de kanser hastalarında moral çok önemlidir.
İçiniz rahat olsun ben bişey olacağını sanmıyorum 7b8499a6
salmonella kolay kolay bulaşmaz sıkıntı yapmayınn ..
Sayfa: 1 2
Referans URL