Arkadaşlar mantarlı olan kaplumbagam talat öldükten sonra fitnat suya girmez yemek yemez oldu özellikle bugün dikkat ettim yaklaşık 6 saat filan suya girmedi korktugum için artık ben elimle koydum suya ayrıca yem veriyorum 2 gündür hiçbirşey yemedi kuru alanda öylece uyuyor. Suyum filan sıcak özellikle kontrol ediyorum bu aralar yemide suya koyuyorum 5 dk içinde kapluş yemeden dibe iniyor zaten bugün marul verdim kuru alanda onuda yemedi bir sıkıntı var ama ne?
Talatın yokluğundan olabilir mi acaba? Ne zamandan beri birlikteydiler?
fazla değil 2-3 gün anca beraberlerdi ona baglı olacagını düşünmüyorum
hımm evet bağlılık sorunu yok o zaman. Sık sık esneme hareketi var mı peki, karın bölgesindeki kabukta pembeleşme?
herhangi bir hastalık belirtisi yok sürekli takip ediyorum
akciğer enfeksiyonuna dağir kuru alanda durmasından ve yem yememesinden başka bir belirtisi var mı ben birşeyden korkutu için veya üzüldüğü için olduğunu sanmıyorum çünkü öyle olsaydı suda dururdu diye düşünüyorum
(09-01-2012 12:49)aycajd Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]akciğer enfeksiyonuna dağir kuru alanda durmasından ve yem yememesinden başka bir belirtisi var mı ben birşeyden korkutu için veya üzüldüğü için olduğunu sanmıyorum çünkü öyle olsaydı suda dururdu diye düşünüyorum
başka hiçbir belirti yok arkadaşlar
O zaman bir süre daha bekleyip gözlemekten başka yapacak bir şey yok sanırım. Ortamın ısısını 2 derece daha yükseltebilirsiniz tedbir olarak.
evet et vermeyi deneyin bakalım onu yiyecek mi gözünde bir sorun var mı ?
Geçmiş olsun Ferhat umarım önemli birşeyi yoktur.