Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinalini görmek için tıklayınız: sömestr tatilinde bir pazar günü istabulda buluşsak :)
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
belirttiğim gibi tatilde buluşsak bir cafede başlarız sohbet ederiz ardından petshopları gezeriz toplu olarak ürün alırız indirim yaptırtırız
insanları hayvan besleme konusunda bilinçlendiririz
dopdolu bir gün yaşarız 7b8499a6

var mısınız ? 7b8499a6
sukaplumbağası.com İstanbul Zirvesi 7b8499a6 iyi fikir 7b8499a6
Kötü bir fikir değil 7b8499a6
hem yüz yüze tanışırsak forumdaki hitabımızda değişir 7b8499a6 bey hanım yerine ısındığımız insanlara abi kardeş abla gibi hitap edebiliriz 7b8499a6

birbirimizin telefon numarasını alırız acil durumlarda forumda cevap beklemek yerine özelden hızlıca ulaşabiliriz...

Karşılıklı olarak fikir alış verişinde bulunuruz.

Vee daha bir çok şey 7b8499a6

ZAMANLA KATILIMCI SAYISINA GÖRE ZAMANI MEKANI KATILIMCI LİSTESİNİ BELİRLERİZ 7b8499a6

İlginiz için şimdiden teşekkürler.
İyi bir fikir Ankara da da yapıla bilir ama katılımcı sayısı lazım birde yaş sorun ola bilir forumda 26 yaşında var 12 yaşındada var onların biraz düşünülmesi lazım 7b8499a6
istanbul dememin nedeni üyelerin genelde istanbuldan oluşu.

Küçük üyelerimiz aileleri ile gelirler. 7b8499a6
Güzel fikir7b8499a6
Ben Ankarada olmasam kesin gelirdim 7b8499a6
eger dershane gününe dek gelmesse bende gelebilirim ..
Bence oylama yapılsın ve sonuca göre karar verelim. Ben ne Ankara'dayım ne de İstanbul'dayım. Sonuç belli olursa ben de (ve benim gibi olanlar da) gelmek istersek ona göre bilet vs ayarlayabiliriz.

Belli bir yaşın altındakilerin aileleri ile gelmesi konusuna kesinlikle katılıyorum ki büyükler de sevgilileri ile gelebilsinler Tongue

Ankette,

-katılacağım
-katılmayacağım
-kararsızım
-18 yaşın altında olduğum için ailemle geleceğim
-İstanbulda buluşalım
-Ankara'da buluşalım
-bu da nerden çıktı Biggrin gibi seçenekler olsun.

Sonuncu şık şakaydı Biggrin
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
Referans URL