Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kabuk altında Kahverengi leke
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Arkadaşlar öncelikle çikomun ismini Mumble (Mambıl) olarak değiştirdim söyliyeyim 7b8499a6

Benim Kapluşum Mumble min Kabuğunun Altında Kahverengi lekeler belirmeye başladı Frown
Endişeleniyorum.
Bide Üst Kabuğu ÇELİK GİBİ sert ama Alt Kabuğu Hafif Esnek

Ve 3 Günden Beri Kahverengi lekeler çıktı alt kabuğunda :S acaba hastalıkmı? yoksa herkezde varmı ??
Kabuktaki bu tür lekeler büyüme lekesi olabilmekle birlikte bir hastalığında belitrisi olabilir ama ben büyüme lekesi olduğunu sanıyorum 7b8499a6
Büyüme lekeleridir onlar 7b8499a6 Ayrıca alt kabuk üst kabuğa göre bir nebze daha yumuşak olur 7b8499a6
İçim Çok Rahatladı Teşekkür ederim...7b8499a6
Özellikle kahverengi lekeler her kaplumbağada olur 7b8499a6
ayrıca büyüdükçede daha belirgin hale geliyor lekeler yani korkmanıza gerek yok 7b8499a6
Bu lekeleri ilk gördüğümde ben de çok tırsmıştım 7b8499a6 Yalnız tuhaf olan ayrıca bir şey daha vardı; lekeler simetrik dağılmışları. Olağan olduğunu yazınca arkadaşlar rahatlamıştım. Sanırım sizinkiler de simetrik değil mi?
Benim Mambılımın Alt Kabuğun ortalarında değilde Alt Kabuğun sağ ve sol taraflarında çıkmaya başladı
3-4 gün önce çok hafifdi şimdi bayağı oldu 7b8499a6 büyüdüğü yüzünden çıktığına sevindim çok korkmuştum birşey olacak diye...
Sizin Mumble bana neşeli ayaklardaki yavru pengueni hatırlattı 7b8499a6
(03-02-2012 03:15)gazoz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sizin Mumble bana neşeli ayaklardaki yavru pengueni hatırlattı 7b8499a6

Evet... 7b8499a6
Referans URL