Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fiyat Sorularım?
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Merhaba arkadaşlar,
Bugün 70x40x35 ölçülerinde bir akvaryum aldım.
-Dip için silis kum alıcam.10 kilo yeterli midir? Fazla kalın olmasına gerek yok.Ayrıca fiyatı nedir?(PET SHOPTAN)

-Filtre için en fazla 20 lira bütçem var.Ne önerirsiniz?

-Bir de akvaryumun arkasına yapıştırmak için olan arka planlar ne kadar?

Geri kalan dekorlarıda pet shoplardan hallederim artık 7b8499a6
Sanıyorum 15kg civarı kum hafif bir tabaka oluşturacaktır. 10 kilosu tahminimce 7-8 TL falandır. Arkaplanlar çok pahalı değil 4-5 TL civarıdır genelde. Metreyle satılıyor çünkü.

Filtreye gelirsek 20 liralık iç filtreler de var 30-40TL ye şelale filtreler de.. Düşük kapasiteli bir filtreyle sıkıntı çekersiniz.
20 liralık iç filtre alıcam.Çünkü paramın çoğunu akvaryuma verdim.Geriye 60 liram kaldı 7b8499a6
Çok sıkıntı çekmem ama dimi ?
Bir de 20 liraya ne alabilirim filtre?
Dolphin'in ya da Atman'ın şelale ve iç filtrelerine bakın. Debisi saatte 500 litreden aşağı olmasın. Bütçenize göre uygun bir şey seçin. Önceliğiniz şelale filtre olsun, eğer ucuza bılamazsanız iç filtre alın.
İç filtre kesinlikle önermem, alırsanız zaten memnun kalmadığınız ilerde değiştireceksiniz. Şimdiden üstüne 10 15 lira koyun şelale filtre alın. Diğer türlü iç filtreden verim almanız zor.
Katılıyorum. Hatta şahsi kanaatim silis kumundan ve arka plandan kısarak direk şelale filtre alman. Bir sonraki ay da dekorasyon işini halledersin. Çünkü bu durumda 20 tl iç filtre 3-4 ay sonra da 40-50 tl şelale fitlreye harcayacaksın. 6 ayda 60-70 tl filtreye harcamış oluyorsun. Bence şelale almalısın 7b8499a6
Referans URL