Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinal Görünüm: obezite
Şu Anda Kısıtlanmış Görüntüleme Modundasınız. Orjinal Görünüm için, Buraya Tıklayın
sukaplumbağalarında obezite oldukça kolay oluşabilen ve tedaviside oldukça zor olan bir rahatsızlıktır..obez kaplumbağa kafasını ellerini ve ayaklarını kabuğuna sokmakta zorlanır hatta sokamaz.. başlıca sebebi gerekenden fazla miktarda ya da düzensiz ve dengesiz beslenmedir.. ayrıca akvaryumun ufak olması su miktarının az olması gibi etkenler de kaplumbağanın hareketlerini kısıtlayıp enerji harcamasına engel olduğu için obeziteye dolaylı olarak sebep olabilmektedir.. bu yüzden oldukça dikkat edilmesi gereken hassas bir konudur.. işte obez bir sukaplumbağası fotoğrafı..

Obezite tedavisinde sanırım sıkı bir diyet gerekli Smile Ama bunu yaparken az az sık sık beslemek gerekli ki açlık çekmesin yavrucak.
Evet... Ama ben zayıf olduğu halde bakıyorum bazen kollarının arasna acaba obez mi oldudiye bazen çok verdiğimi düşünüyorum sonra da korkuyorum Big Grin
Sizcede obez resim çok şeker değilmi?Smile
resimler açılmıyor.yeniden eklermisin?bende korkuyorum obez mi ki diye.ama şuanda kafasını içeri çekebiliyor.
Fotoğraf yenilenmiştir.
teşekkür ederim.benimki buna benzemiyor iyi ki..umarım olmaz da.
Bence En zor tedavi edilen bir hastalık
Obez konusu akla alınınca biraz korkuyor insan eğer bir beslenme programı oluşturmak istiyorsanız en iyisi uzman hazırlanması gerekli..!! Birde çok yemeden dolayı piramitleşmede oluşabiliyormuş.
Ha birde sakın yanlış bir program oluşturmayın derim az ama sık olsun uzman kontrolünde hazırlanması size en uygundur
Kapluşlarınıza uzun ömürler dilerim(obez olmama şartıyla) Big Grin
bende korkmuştum deerisi beyazladı acaba bakteriyel mi diye meğer obez miş ama resimdeki kadar değil şimdi biraz daha iyi daha geniş bir akvaryum aldım
Sayfalar: 1 2
Referans URL