Merhaba,
Bir aksilik olmazsa Şubat ayında 1.Sukaplumbağası resim yarışmasını başlatıcağız.
Sizce;
* Akvaryum resim yarışmasımı
* Kaplumbağa resim yarışmasımı
Olsun?
Seçiminize göre ya Juri tarafından oylama yada üye tarafından oylama gerçekleştirilicektir.
Saygılar...
Olabilir.
Bu oylama Şubat olmadan bitmelidir.
Herkez oy kullanlıdır.
Yoksa yarışma yapılmıyacaktır!
İki yarışmada yapılabilir. Akvaryum yarışması maliyet gerektirir diye bir şey olamaz. Değerlendirmeyi yaparken en verimli kullanıma not verilir.
O nedenle ben seçenek işaretlemedim. Benim oyun ikisine birden.
İnsanların gelir durumuna göre bir değerlendirme yapamayız.
Akvaryum taraftarı değilim.Dediğim gibi bakım alanı çok önemli ama herkesi aynı kefeye koyamayız.
Kimi kaplumbağasını çok sever ama eksik bir akvaryumda bakar kimi hiç sevmez ama vicdani olarak durumuda iyi olunca harika bir akvaryum sağlar ama bir kez bile eline alıp sevme ihtiyacı duymaz.
Bana kalırsa ikiside tabiiki önemli ama üyelerimizin gelir durumuna göre bir oylama yapmak bana kalırsa yanlış olur.
Sitede bahsediyoruz kaplumbağaya iyi bir alan sağlamak istiyorsak gün geçtikçe çok daha fazla para harcanacak .Mesela 500 TL gibi.Ve kimi üyemizin yaşı küçük,kimisi ailesine bağlı,kimisi iş bulamıyor bilemiyoruz bunu.Ama eğer akvaryuma göre yarışılacaksa uzaktan yakından yine gelir ile harcan para belirleyecek sonucu.
Tabi yine siz bilirsiniz,çoğunluğa bakılacak nasıl olsa.
ben kendi düşüncemi söyledim
İyi forumlar.
Bencede ikiside yapılabilir.Ama ilk önce kaplumbağa resim yarışması bence.Çünkü daha ilginç fotoğraflar çıkıyor ortaya tabiki benim düşüncem

bence ilginç videolar olsun herkes kendi kaplumbağasının değişik ve ilginç hallerini koysun

ben birkaç gündür bununla uğraşıyorum çok eğlenceli ...
Fakat video konusunda zorluk olabiliyor.