Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinal Görünüm: kabuk deformasyonu
Şu Anda Kısıtlanmış Görüntüleme Modundasınız. Orjinal Görünüm için, Buraya Tıklayın
dengesiz beslenme, tek yönlü beslenme, fazla protein içerikli besinlerin çok sık tüketilmesi gibi sebeplerden olabileceği gibi genetik faktörlere bağlı olarak da ortaya çıkabilmektedir..

Bilgi için sağ ol...
Çok ilginç...
böyle bir şeyin olmaya başladığını anlasak erken teşhis sayesinde bir tedavi yolu yok mu ?
beslenmeyi düzelterek ve sağlıklı dengeli bir program hazırlayarak engellenebilir..
Kaplumbağasını çok fazla proteinle besleme alışkanlığı olan arkadaşlarımıza, gelecekte kaplumbağalarının alacağı hali göstermek adına iyi bir paylaşım.
benim ufaklıklarda şöyle birşey oluştu, daha yeni,, her ikisininde kabuk bitim yerleri hafif hafif sarı renge dönmeye başladı ama yumuşama ya da herhangi bir hastalık belirtisi yok.. değişim olabilir mi ? ya da başka birşey?
muhtemelen kabuk değişimidir yakında tıpkı deri değiştirmeleri gibi eski kabuk parçalarının da ince bir şekilde tabaka tabaka soyulduğunu göreceksinizdir büyüdüklerinin işareti kabuk ve deri değişimi Smile
kendimden iyi bakıyorum Smile birde küçükler en ufak birşeyde tedirgin oluyor insan.. teşekkürler..
Benim kapluşumun kabuğunun üstünde beyaz beyaz lekeler ve kenarlarında sarılaşmalar oluyor. bu ne demek?Sad
Sayfalar: 1 2
Referans URL