08-03-2009, 06:18
Sayfa: 1 2
08-03-2009, 06:20
beliz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:rıfkı ben de daha b yaz köye gittiğimde bağda bahçede hemde 2 yıldır kara kaplumbağası aradım HEP ama olmadı
valla ben izmirdeyim yukarısı piknik alanı oturduğumuz yerin elime çok sayıda kaplumbağa geçti hepsini sevdim tekrar bıraktım sürüsüyle var burda hatta o kdr çok ki yazları mahallelere iniyorlar çoluk çocuk topluyor ellerinden alıp tekrar parka bırakıyoruz

08-03-2009, 06:28
rıfkı35 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:beliz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:rıfkı ben de daha b yaz köye gittiğimde bağda bahçede hemde 2 yıldır kara kaplumbağası aradım HEP ama olmadı
valla ben izmirdeyim yukarısı piknik alanı oturduğumuz yerin elime çok sayıda kaplumbağa geçti hepsini sevdim tekrar bıraktım sürüsüyle var burda hatta o kdr çok ki yazları mahallelere iniyorlar çoluk çocuk topluyor ellerinden alıp tekrar parka bırakıyoruz
Çok iyi yapıyorsun. Çanakkale Kabatepe'de yerli tür çizgili su kaplumbağaları yaşıyor. Onları doğal ortamlarında görseniz bizim o keratalara baktığımız ortamla yaşadıkları doğal ortamı kıyaslasanız inanın o keratalara işkence ettiğimizi gözlerinizle görerek anlarsınız.
30-04-2009, 02:44
Tek yolu ultrasonic dalgalar yayan ses aletleridir.Onlardan kurup o dönemde çalıştırmak yeterli olucaktır denize dönmeleri için.Köpekten korunmak için filan bu aletlerden satılıyor.Aklıma gelen bu.
Sayfa: 1 2