Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Işığın Caretta Carettalara Zararları
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2
oldscout doğru diorsun ama ben bunların doğadan kopma zannediyordum değillermiş demek sağol
beliz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:rıfkı ben de daha b yaz köye gittiğimde bağda bahçede hemde 2 yıldır kara kaplumbağası aradım HEP ama olmadı

valla ben izmirdeyim yukarısı piknik alanı oturduğumuz yerin elime çok sayıda kaplumbağa geçti hepsini sevdim tekrar bıraktım sürüsüyle var burda hatta o kdr çok ki yazları mahallelere iniyorlar çoluk çocuk topluyor ellerinden alıp tekrar parka bırakıyoruz Biggrin
rıfkı35 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
beliz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:rıfkı ben de daha b yaz köye gittiğimde bağda bahçede hemde 2 yıldır kara kaplumbağası aradım HEP ama olmadı

valla ben izmirdeyim yukarısı piknik alanı oturduğumuz yerin elime çok sayıda kaplumbağa geçti hepsini sevdim tekrar bıraktım sürüsüyle var burda hatta o kdr çok ki yazları mahallelere iniyorlar çoluk çocuk topluyor ellerinden alıp tekrar parka bırakıyoruz Biggrin

Çok iyi yapıyorsun. Çanakkale Kabatepe'de yerli tür çizgili su kaplumbağaları yaşıyor. Onları doğal ortamlarında görseniz bizim o keratalara baktığımız ortamla yaşadıkları doğal ortamı kıyaslasanız inanın o keratalara işkence ettiğimizi gözlerinizle görerek anlarsınız.
Tek yolu ultrasonic dalgalar yayan ses aletleridir.Onlardan kurup o dönemde çalıştırmak yeterli olucaktır denize dönmeleri için.Köpekten korunmak için filan bu aletlerden satılıyor.Aklıma gelen bu.
Sayfa: 1 2
Referans URL