Türkiyenin Ýlk Ve Tek Sukaplumbagasý Bilgi Paylaþým Platformu

Orjinal Görünüm: Hamsterlar hakkýnda ki düþünceleriniz ?
Þu Anda Kýsýtlanmýþ Görüntüleme Modundasýnýz. Orjinal Görünüm için, Buraya Týklayýn
Hamster da kaplumbaðalar gibi son yýllarda türkiyede'de evcil hayvan olarak popülerler arasýnda bu hayvanlardan iðrenenlerde var çok tatlý olduklarýný düþünenlerde . hamsterlarrýn fare oldugunu düþünenlerde var ki hamsterlarýn farelerle pek bi alakasý yok.ben hamsterlar hakkýndaki düþüncelerinizi almak istedim ?
Ben cok severim hamsterleri fakat annem fareye benziyor diye hic aldirmadi. Åžimdide hevesim gecti ilgimi daha cok surungenler cekiyor artik. Kaplumbaga, iguana, semender, kertenkele, gekko, yilan ve unuttugum daha cok surungen vardir. Bence hayvanlar arasindaki en tatli seyler surungenler Big Grin
Yýlaný'da tatlý buluyorsun yani.Ben pek sevmem çok soðuk gelirler bana .hatta su kaplumbaðalarýyla konuþurken , yha olm o sizin sülaleden olan yýlan dediðimiz yaratýklara gýcýk oluyorum ben diye þikayetimi dile getiririm su kaplumbaðalarýna Big Grin
Sevda Haným semender deyince bende bayýlýyorum su semenderlerine kýrmýzý gövdeli olanlarý ihtiþamlý görünüyor. Beslemeye yerim olsa onlarý da beslemek isterdim.
Evet ya bir ara surungen satan petshopcuya gitmistim. Yavru bir yilan vardi kafasini uzatmis beni izliyordu okadar tatliydiki alip koynuma saklayip eve goturesim geldi Big Grin O petshopcuya girince birdaha cikamadim tam istedigim hayvanlar vardi hepsini eve goturmek istedim. Ama ne yazikki yerimiz cok kisitli Sad hepsini cok istiyorduuum. Timsahi haric Big Grin
Bayaðýdýr hamsterlerle ilgileniyorum.
Tek kelimeyle harika hayvanlar.Ancak maalesef ömürleri çok kýsa Sad Çok alýþýyorsun (en çokta syrianlar) çok sýcak kanlý olduklarý için hemen alýþýyorlar.Kedi gibiler Smile kucaðýnda uyur elinden yemek yer sen bir þeyler yaparken seni izler vs. vs. Neyse iyi bakabileceðine inananlar yaþayýpta görsünler nasýlmýþ bu býcýrýklarýn tatlýlýklarý Smile
Fareyle alakasýda yok bilimsel olarakta kanýtlanmýþtýr bu.
Hampsterleri ev içinde düþünemiyorum ama pet-shoplarda izlemeden de geçmem. Çok kokuyorlar ama Sad
ömürlerinin kýsa omasý kötü bencede.ama insan alýþýr onlarý eðitmeye öldükçe akvaryum balýðý gibi alýr yerine yeniden eðitir. Big Grin
hamster a fareye benziyor diyorlar tarantula olsa ne yapacaklar Big Grin

oldscout Yazýlan:
Hampsterleri ev içinde düþünemiyorum ama pet-shoplarda izlemeden de geçmem. Çok kokuyorlar ama Sad

Görmeden bilinmez derler ya...Beslemeden ne demek istediðimi tam anlamýyla anlayacaðýný zannetmiyorum abicim Smile Beslediysen eðer sanýrým tam baðlanamamýþsýnýz ondan böyle diyor olmalýsýn diye düþünüyorum Smile

Kokmuyorlar aslýnda siz yeterince ve düzenli temizlerseniz herhangi bir koku probleminiz asla olmaz.Zaten hamster çok temiz hayvanlardýr.
Haklýsýnýz aslýnda küçücük bir hayan 10 cm boyutlarýnda insana ne yaþatabilir ki ?
Ama o boyutlarýna göre öyle tatlýlarki..içleri hiç boþ deðil Smile Hatta bana bir çok þey öðretti oðluþum giderken.
O yüzden evde beslenmek için gerçekten çok ideal hayvanlar.

Sayfalar: 1 2 3
Referans URL