Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

150-200 Litre Akvaryum Fiyatı

Cvp: 150-200 Litre Akvaryum Fiyatı

Eğer direk akvaryum imalatçısına gidersen 80-100 lira civarı bir şey olur diye tahmin ediyorum.
 
Bir pet shop dan alirsaniz 150 - 180 civari olur . Burdaki pet shoplara göre söylüyorum . Eger camciya yaptirirsaniz 30 tl civari daha ucuz olur . Ama işi bilen birisine yaptirmalisiniz . Hacime göre cam kalinligi iyi hesaplanmali .
 
Cvp: 150-200 Litre Akvaryum Fiyatı

bir çok yerden aldığım fiyatlar şöyle 160 lt lik akvaryum yaptırdım hatta henüz gelmedi 80x40x50 ebatlarında üç imalatçıdan tymer 170 sıradan diğer iki imalatçıda 90 ve 150 tl fyat verdi. pet shoplarda oldukça değişyor fiyatlar. cama cam kapaksız ben 110 liraya yaptırdım. 8mm kalınlık
 
Evet pet shoplarda fiyat farki yukseliyor . En iyisi cama cam yaptirmak . Çerçeve işleri bozmaktan başka bir işe yaramiyor . 90 tl gercekten iyiymiş .
 
Cvp: 150-200 Litre Akvaryum Fiyatı

sizden aldığım bilgler ışığında verdiğinz yerleri aradım benm oturduğum yerdeki pet shopda hem tanıdık hemde nazımız geçer fiyatı aldım yaptrdğı yer 90 tl fyat veren yermş fakat ben gidip alıp gelecektim ve çok uzaktaydı. taksi parasıda 20 den fazla tutardı :133: şimdi akvaryumu onlar getirecek kapıya kadar 110 lira biraz hinlk etmş oldum aslına bakarsanız :haha: bana pet shop saolsun 140 lira fyat vermşti aslında
 
Cvp: 150-200 Litre Akvaryum Fiyatı

Aykut bu birazda senin araştırmana ve pazarlığına kalmış bir şey. Hazır almak yerine ölçülerini, cam kalınlığını, kayıtı ve kuşağını falan hepsini ben seçerek işini bilen bir camcı vb. yerde yaptırmayı yeğlerim. Arkadaşların verdikleri fiyatlar makul ve 3-5 aşağı veya yukarı değişebilir. Önemli olan istenilen kalınlıkta ve sağlamlıkta olmalı. Bu büyüklükte bir akvaryumun maazallah patlaması demek büyük sıkıntılar doğurur.
 
Cam kalınlığı çok önemli. Ufak fiyat farklarında pahalıda olsa kalın cam tercih edilmeli. Hazır akvaryumlar balıklara göre yapılıyor. Bizim akvaryumlarda yukarıda kuru alan yada cama monte kuru alanlar suyun yaptığı basınca ek olarak camlara yük ve stres bindirmektedir. Buda sınır cam yada olması gerekenden ince cam kullanılan akvaryumlarda büyük risk oluşturur.
 
Cvp: 150-200 Litre Akvaryum Fiyatı

iyi hayırlı olsun. güney ileri zamanda plastik resim çerçevesinden uygun ölçüde kestirip alt kısmın dört kenarına ve üst kısımın ön ve yan camlarına yapıştırırsan güzel bir görünümde sağlarsın düz cam yavan durur. arka üste yaptırmamanın sebebi kıskaçlı lamba takman için çerçeve olursa kıskaç tam açılmayabilir.
 
Geri
Üst