Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

akvaryum silikonu

berker00

Bronz 4 Üye
Katılım
15 Eyl 2011
Mesajlar
55
akvaryum silikonunun özellikleri nedir?Akvaryum silikonu diye sorduğumda bulamadım. Solventsiz silikon olarak mı geçiyor?
 
Cvp: akvaryum silikonu

sista markanın akvaryum silikonu olduğunu biliyorum.Ben onu kullanmıştım.
Akvaryumda kullanacağınız silikonun solvent içermemesi gerekiyor.
 
Cvp: akvaryum silikonu

kley_sista_310.jpg


Solventsiz olması dışında şeffaf ve siyah olarak iki rengi mevcut. Üzerinde akvaryum için olduğunu gösteren özel bir ibare mevcut.
 
Cvp: akvaryum silikonu

Akvaryum silikonu suda salınım yapmaz bundan dolayıda hayvanlarımıza zarar gelmez geçenlerde camcı dedi diye normal slikon kullanan bir üyemizin kaplumbağasının slikon yüzünden öldüğünü hatırlıyorum 7-8 ay önce felan.
 
Cvp: akvaryum silikonu

Akla şöyle bir soru geliyor. Berker Bey'in sormak istediği sanırım bu. Her solventsiz silikon akvaryum silikonu mudur? Yoksa akvaryum silikonunun ayrı bir özelliği var mıdır? Çünkü suda zehirli etki yapan solventttir.
 
Cvp: akvaryum silikonu

En güvenli bir yapı markete gidecek akvaryum silikonu isteyecek zaten fazla çeşiti yok 12tl hatırladığım kadarıyla en güvenlisi o sonuc olarak akvaryumlarımızda bu silikondan yapılıyor siz ne için kulanıcaksınız bilmiyorumda kuru alan yapımında felan kulanıyor genelde üyelerimiz.
 
Cvp: akvaryum silikonu

Bende kuru alan yapımında kullanacağım.

Evet Emin Emre beyin dediği gibi , her solventsiz silikon akvaryum silikonu mudur?
 
Cvp: akvaryum silikonu

Sanmıyorum genede bilen birinden öğrenseniz iyi olur.
 
Geri
Üst