Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Dişi betam yumurtlamıyor

asi kız

Bordo Bereli
Katılım
9 Mar 2015
Mesajlar
1,143
Gunaydin iyi gunler.benim dişi beta (prenses) ile erkek beta(pikachu)yu yanyana koydum dişimin karni yumurta dolu oldugu icin pikachu(erkek betam)disiye kur yapdi sonra bi yandan yumurtalari dolledi bi yandan 5-10 yumurta dusutturdu disiye.o gece disiyi hirpalamisda biraz.bugun tekrar dollenmis yumurtalari döllüyor lakin disi yumurtalarini bıraktırmıyor erkege neden acaba? onlarin bulundugu odaya kimseyi sokmuyorum stress olmasinlar diye arada ben kontrol amacli girip cikiyorum.mailto:/njPOnN.jpg
mailto:/VPprqB.jpg
mailto:/r6LOla.jpg dun yuva bu kadardi simdi bakdim erkek habire yuva yapmaya devam ediyor ama disi yanasmıyor ona neden?
 
www.akvaryum.com. a yaz. Orada bakanlar, deneyimli insanlar var.
 
Cvp: Dişi betam yumurtlamıyor

Yıllarca betta bakdım hey gidi günler be ::( cabuk geciyor hayat... 
Cifleşme gercekliştikden sonra dişi betayı ayıracaksın erkek bakacak tek başına yavrular yumurtadan cıkıncada 3 gün sonra onları alıp ayırman gerekli bol şans ;) (fazlasıyla deneyimliyim )
 
Cvp: Dişi betam yumurtlamıyor

Kárdesom onu bende biliom bu benim 5.uretimm bende senelerce baktim ama bu disi yumurtlamio.sorun o.tmm cem abi sagolasin.
 
Cvp: Dişi betam yumurtlamıyor

Hayvanların içinde bulunduğu sudan büyük miktarlarda değişim yaptın mı hiç?
 
Geri
Üst