Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Hepimiz tekerleme yazalım

antifbyigit

Bordo Bereli
Katılım
31 Ocak 2011
Mesajlar
1,534
Arkadaşlar biraz eğlenelim herkez bildiği yerli yabancı (mümkünse yerli tekerlemeleri yazsın) önce ben başlığayim Şu oğurdu sarmısaklasaktamı saklasak sarmısaklamasaktamı saklasak. :D hadi hepimiz yazalım :D :cool: :) ;)
 
hakkı hakkının hakkını yemiş hakkı hakkıdan hakkını istemiş hakkı hakkının hakkını vermeyince hakkı da hakkının hakkından gelmiş :p
 
Bayağı zor:
*Şu tarlaya bir şinik kekeremekere ekilmiş.Bu tarlaya da bir şinik kekeremekere ekilmiş. Şu tarlaya ekilen bir şinik kekeremekereye boz ala boz başlı bir pis porsuk dadanmış.Bu tarlaya ekilen bir şinik kekeremekereye de boz ala boz başlı bir pis porsuk dadanmış. Şu tarlaya ekilen bir şinik kekeremekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuk,bu tarlaya ekilen bir şinik kekeremekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuğa,sen ne zamanden beri bu tarlaya ekilen bir şinik kekeremekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuksun diye sormuş.Bu tarlaya ekilen bir şinik kekeremekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuk,şu tarlaya ekilen bir şinik kekeremekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuğa, sen ne zamandan beri şu tarlaya ekilen bir şinik kekeremekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuksan, ben de o zamandan beri bu tarlaya ekilen bir şinik kekeremekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuğum demiş.

*Ey Edip AdanaDa PiDe ye

(TersTen okuyun)

*Şu karşıda bir kara ağaç dibi kalın doruğu kuru kabuğu kalın kara ağaç
Kadırkamış damı dibi kalın doruğu kuru kabuğu kalın kara ağaç.

*Bir berber bir berbere, gel beraber berber dükkanı açalım demiş( böylemiydi emin değilim)
 
şu köşe yaz köşeai şu köşe kiş köşesi ortadada su şişesi :D
 
Geri
Üst