Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Isıtıcının camı çatladı.

Leydi-Korsan

Bronz 3 Üye
Katılım
8 Ağu 2012
Mesajlar
63
Evet Arkadaşlar geri döndüm ve bir şey söylicem ısıtıcımın camı patladı çok iyi çalışıyordu ısıtıcı bakıyorum ne yapsam
 
RE: Isıtıcım

elektrik kaçağı olabilir hemen çıkarın sudan yeni bir ısıtıcı almanız gerekecek
 
Cvp: Isıtıcım

Tesekkur ederim yorumunuz icin. İsiticiyi nereden alabilirim acaba bu devirde hiç bir satıcıya güven yok
 
Cvp: Isıtıcım

Bi daha çatlama sorunu yaşamak istemiyosan çelik ısıtıcılardan kullanabilirsin. mailto:/urun_detay.aspx?kat=243&urn=12862 Örneğin bu çelik ısıtıcıyı alabilirsin. Bu forumdaki bazı üyeler linkte verdiğim siteden alışveriş yaptıklarını ve güvenilir olduğunu söylüyorlar
 
RE: Isıtıcım

çelik ısıtıcı hiç kullanmadım bilmiyorum fakat jblnin ısıtıcılarını kesinlikle öneririm bu arada yardımcı olmaya çalışıyorum daha kibar konuşursan sevinirim
 
Cvp: Isıtıcım

Isıtıcınızı da en kısa zamanda temin edin derim. Kaplumbağanız ısı farkından etkilenmesin. İnternetten daha ucuza alabilirsiniz ama tek ürün alırsanız, ısıtıcısız geçecek süre gereksiz ve uzun olabilir. İstanbul'da yaşadığım için Ankara'yı bilmiyorum ama petshop'lardan temin edebilirsiniz. Nacizane tavsiyem; akvaryum kapasitesine göre doğru ısıtma gücünde (Watt) alacağınız ısıtıcınızı kaliteli bir markadan alın. Şahsen aldığım ürünleri yaklaşık 8 yıldır kullanıyorum. pahalı gelebilir ama uzun sürede kat kat amorti edecektir.
 
Cvp: Isıtıcım

sinan tekrar hoş geldin. geçmiş olsun. internetten alacaksan juenpetmarket.com veya otuz.com sitelerine bak. elden alayım dersen. ulusta halin karşısında kuşçular hanından temin edebilirsin. ucuz yollu birşey alayım dersen atatürk heykelinin arkasındaki binanın 3. katında tasişin yeri var orada rs electrical marka suya tamamen batan 100 W ısıtıcı var fiyatı 10 tl. suyun kaç litre onu belirtmemişsin.

sağlam beni üzmesin kırılma çatlama olmasın istiyorsan arkadaşların dediği gibi çelik ısıtıcı bu handa 40 tl'ye satılıyor. veya kaliteli, özellikleri iyi birşey dersen jbl'yi tek geçerim.
 
Cvp: Isıtıcım

en kaliteli ısıtıcılar eheim jager ve tetratec ısıtıcılardır, eğer gerçekten kaliteli istiyorsan bunlara yöneleceksin, ucuz istersen de roxin stainless steel'ler fena değil ama çatlama, patlama olmasa bile özellikle termostatta problem çıkabiliyor.
 
Cvp: Isıtıcım

ya cam değiştirin yada yeni bitane alın
 
Cvp: Isıtıcının camı çatladı.

tamir edilir mi edilir. yalnız izolasyonun iyi yapılması ve hava almaması lazım. tabi bu yapılırken tüpün kırılma ihtimalide var. yani uğraşmaya değmez. yenisini almak daha iyi.
 
Cvp: Isıtıcının camı çatladı.

Roxin stainless kullanıcısı olarak tavsiye etmem, suya tamamen sokulabilen yatay durabilen bir ısıtıcı iyidir bence.
 
Cvp: Isıtıcının camı çatladı.

roxin çelik tam batıyor diye biliyorum çağatay. üzerinde totally submersible yazmıyor mu ?
 
Cvp: Isıtıcının camı çatladı.

30 küsür cm ısıtıcı abi dik tutunca üzerinede su koyunca bahattin firar:)
 
Cvp: Isıtıcının camı çatladı.

su dibine doğru yatay yapıştıracaksın. dik vaziyette su doldurma. :smile:
 
Cvp: Isıtıcının camı çatladı.

Kablo çok kısa uzatma almadım daha ben :)
 
Geri
Üst