Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Juenpet

Cvp: Juenpet

Sitede birçok kişinin söylediği üzre konuşuyorum.Ben genelde petshoptan alışveriş yapıyorum ama onlar juenpet güvenli ve petshoptan daha ucuz olduğunu söylüyorlar.
 
Cvp: Juenpet

güvenlikten kastınız nedir anlamıyorımki korkmayın bu kadar netten alışverişte
Ha genede söyleyeyim 17 yaşındayım yaklaşık 3 yıldır netten alışveriş yaparım her türlü siteden ve çok nadir patlak çıktı patlak çıkanlarında şikayet sitelerinde söyleyince paşa paşa ilgilenip ücretsiz değişim yapıyorlar
Yanlış anlamayın beni ben sadece kazık yemeyin diye söylüyorum misal lens kullanıyorum 95 liraya sattıkları lensi netten 50 milyona alıyorum düşünün yani lensi bile netten alıyorum
Biliyorum çok uzun konuştum k.bakmayın:smile:
 
Cvp: Juenpet

Iki gun once Arzu'nun tavsiyesi uzerine jeanpetten yaklasik 190 liralik 5 parca siparis verdim sorunsuz sekilde ertesi gun elime ulasti. Tavsiye ederim.
 
Cvp: Juenpet

bersan ınternetten yolladııgmız kar bılgılerı bılgısayarlara gırılıp bılgıler alınıp o kartla alışverış yapılarbılıyor belkı bızım blgısayarımız guvenlidir ama gönderdiğimiz kişi böle olmayabılır kastım budur
 
Cvp: Juenpet

yok verdım simdi siparişi ne zaman gelır pazar gelmezde hemen gelıyomu
 
Cvp: Juenpet

Juenpetmarket önerileri de dikkate alan ve müşteri ilişkileri iyi olan bir site.Onun için orayı öneriyorum.Senlerdir en ufak bir sorun bile yaşamadım çünkü.
 
Cvp: Juenpet

Ben ısıtıcım yan çalışır mı diye mesaj attım. 10 dakika içinde beni aradılar. Bilgi verdiler. Gerçekten işlerini iyi yapıyorlar.

Ata eğer cumartesi verdiysen pazartesi eline geçer. cuma 6ya kadar verdiysen büyük ihtimal bugün eline geçer.
 
Cvp: Juenpet

anlamadımda 11:00 de verdim siparşi ne zaman gelır
 
Geri
Üst