Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kaplumbağa taşıma kabı

cem

Süper Moderatör
Yönetici
Katılım
24 Eki 2012
Mesajlar
26,480
dün koçtaşta gezerken şeffaf ayakkabı kutuları gördüm. tam kaplumbağa taşımalık şekilde. üst kısmında ufak hava delikleride var. en küçüğünden en büyüğüne bir kaç çeşit vardı büyük olanlarla şehirler arası yolculuğa çıkılabilirsiniz tosbalarla. fiyatları da uygun. 20*35*12 ölçülerinde olanı 6.90 tl'ye aldım. en büyüğü 6 çift ayakkabı alacak kadar.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cvp: kaplumbağa taşıma kabı

Çok güzel ürün Cem. İçine havlu vs de rahatça konur. Bulundurmak gerek. Ben veterinere götürürkende kullanabilirim. İstanbul' da araştırayım.
 
Cvp: kaplumbağa taşıma kabı

ben de veteriner olayı için aldım. geçen gittiğimde küçük kutu bulacam diye bayağı uğraşmıştım. şeffaf olmasıda güzel hayvan taşınırken tedirgin olmaz. dışarıyı seyreder. bir sakıncası güneşli zamanda gölgeye almak gerek.
 
Cvp: kaplumbağa taşıma kabı

Güneş faydalı değil mi?
 
Cvp: kaplumbağa taşıma kabı

veterinere götürürken yaz sıcağı bayıltır. içine su konmayacağını düşünürsen. hava delikleri ufak.
 
Cvp: kaplumbağa taşıma kabı

Çok yararlı bilgi teşekkürler bi adet edinelim :smile:
 
Cvp: kaplumbağa taşıma kabı

Güneş arada cam, plastik olmadan faydalı olur. Ama bu kap Cem' in dediği gibi yazın uzun yolculukta bunaltabilir. Bu durumda delik sayısı artırılabilir.


Mert, özellikle senin işine çok yarayacaktır :)
 
Geri
Üst