Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kaplumbağam yaramazın uyku sorunu

asi kız

Bordo Bereli
Katılım
9 Mar 2015
Mesajlar
1,143
Selam benim erkek kaplumbağam yaramazın uykusorununa çare arıyorum bütün kaplumbağalarım ışık açıkken bile uyuyor ama bu beyfendi ordan oraya yüzüyor karaya çıkıp hepsini uyandırıyor üstlerine örtü örtüyorum yok gene ayakta beyefendi ışığı kapatıyom bu seferde takır tukur hiç durmuyor ne yapmam lazım uyumuyor gündüz uyuyor gecede milleti uyutmuyor ne yapmalıyım?
 
Cvp: kaplumbağam yaramazın uyku sorunu

ortam tam karanlık olmalı. ses gürültü olmamalı.
 
Cvp: kaplumbağam yaramazın uyku sorunu

öyle zaten abi tv kapalı ışık kapalı yok genede uyumuyor diğerlerini de uyutmuyor deli ediyor beni gece uykumdan korkarak uyanıyorm onun sesi yüzünden..
 
Cvp: kaplumbağam yaramazın uyku sorunu

o zaman yer darlığından kaynaklıdır. hayvan gündüz kalabalıktan enerjisini tam atamadığı için kendini sakin olan geceye bırakıyor.
 
Cvp: kaplumbağam yaramazın uyku sorunu

abi ışığı gördümü ama uslanıyor yanına kimseyide almıyor tekme atıyor kurualanda tek başına uyuyor ışık altında yoksa kolay kolay uyumuyor..


abi enerjisini atamıyor dediğin gibi balkona çıkamadıkları için böyle milleti daraltıyor yoksa yazın çok güzel düzenimiz var ama kış geldmi sürekli böyle ?adı gibi yaramaz :)
 
Geri
Üst