Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kapluşumun gözleri için teramisin ve tuzlu su banyosu

kapluscuklar

Bronz 4 Üye
Katılım
20 Nis 2012
Mesajlar
40
Hiçbir şeyi yoktu, bi anda gözleri şişti. Bazı internet sitelerinden de okudum ve teramisin aldım. Tuzlu su banyosu yaptırmamı da önerdiler. Teramisini nasıl kullanacağım ve tuzlu su banyosu yaptırmam uygun mu, eğer uygunsa nasıl yapabilirim? Şimdiden cevapladığınız için teşekkürler :)
 
Cvp: Kapluşumun gözleri için teramisin ve tuzlu su banyosu

ben gentagut kullandım iyileşti günde 3 kere 4 saat arayla 2 şer damla damlattım yani 12 saat hiç damlatılmayacak (gece) 12 saat 4 saat arayla 2 göze 2 şer damla damlatırsan faydası olur :)
 
Cvp: Kapluşumun gözleri için teramisin ve tuzlu su banyosu

Aslında ben de göz damlası kullanıyordum başka bi kaplumbağam için fakat şimdi o göz damlasını bulamıyorum hatta pet shoplarda göz damlası bile bulamıyorum o yüzden teramisin aldım :(
 
Cvp: Kapluşumun gözleri için teramisin ve tuzlu su banyosu

Gentagut eczanelerde satılır. Göz enfeksiyonu için kapluşa tuzlu su banyosu gerekmez önemli olan akvaryum suyunun dezenfekte edilmesi. Kaplumbağanızda başka hastalık belirtisi var mı? Yem yememe sürekli kuru alanda bekleme gibi?
 
Geri
Üst