Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kara Kaplumbağası Arıyorum

Fleck

Bronz 4 Üye
Katılım
22 Eki 2011
Mesajlar
42
Arkadaşlar merhaba. 8 aydır su kaplumbağası bakıyorum. Su kaplumbağalarımın yanı sıra bir de 1 adet kara kaplumbağası beslemek istiyorum. Eğer aramızda sahiplendirmek isteyen arkadaşlar varsa alabilirim. Çok büyük olmamak şartı ile yavru kara kaplumbağanızı sahiplenebilirim. Eğer sahiplenecek kaplumbağa bulamazsam en son satın alma yoluna gideceğim. İstanbul/Kartal'da ikamet ediyorum. İlginiz için teşekkür ederim.
 
Cvp: Kara Kaplumbağası Arıyorum

Emre bey bu forumda kara kaplumbağası besleyen yok sanırım, sahiplendirme için başka yerlere ilan verirseniz daha iyi olur. Ancak nerelerden edinebileceğiniz konusunda bilgi sahibi arkadaşlarımız sizi yönlendirebilir.
 
Cvp: Kara Kaplumbağası Arıyorum

Bazı yerli tür kara kaplumbağalarının satışları koruma altına alındıkları için yasaklandı.
Fakat sitemize uğrayan bazı kişilerde belki olabilir ama buradan bulmanız biraz zor olacaktır.
Sahibinden verilen kaplumbağaları araştırmanız daha sağlıklı olur sizin için.
 
Cvp: Kara Kaplumbağası Arıyorum

Bakırköydeki Pet Shoplarda Kara Kaplumbağası satıyorlar. Araştırın Derim Ben.
 
Cvp: Kara Kaplumbağası Arıyorum

Satıyorlarsa suç işliyorlar. Kara kaplumbağaları koruma altındadır.
 
Cvp: Kara Kaplumbağası Arıyorum

Eğer bakamayan olur da vermek isteyen vardır diye ilk önce sahiplendirme yoluna gittim arkadaşlar. Kara kaplumbağalarının satışı yasak diye duymuştum zaten, o yüzden hiç petshop'lara sormak niyetine girmedim. Ama diğer sitelere de bakacağım bu sahiplendirme işi için. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
 
Cvp: Kara Kaplumbağası Arıyorum

Bizim apartmanın bahçesinde bir bıcır var :) kara kaplumbağası ben besliyorum ama son zamanlarda apartmandaki kişiliksiz veletler bu kara kaplumbağasını taşladılar ve bende alıp eve getirdim marul veriyorum haşlanmış havuç armut elma birazda su kaplumbağasına verdiğim raffy p raffy royal isterseniz veririm ama gerekli ortamın sağladığından emin olmam lazım.
O benim herşeyim :)
 
Geri
Üst