Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Marincap balık yağı :)

tosbik57

Bordo Bereli
Katılım
16 Nis 2013
Mesajlar
1,348
Arkadaşlar bugün okuduğum bir yazıyı sizle paylasayım :)

Marincap balık yağı
mailto:/1b/k/p8bm3.jpg

Bu ilacın icerisinde omg3 ve bolca vitamin var bu ilacı su kaplumbağalarındada kullanabiliyoruz :D

1) İlk olarak kapsülü iğneyle deliyoruz.
2) Delikten gelen sıvıyı yeme damlatın.
3) Yemi kapluşa agızdan veriyoruz.

Not: suya atmayın ilaç etkisini kaybedebilir :)


Bu ilacı bütün eczanelerde bulabilirsiniz uygun bir fiyatı var :D 20-25 arası bir fiyat baska eczanelerde fiyat oynama yapabilir.


Ben bugün aldım uygulayacağım insallah güzel sonuclar verir :)
 
Cvp: Marincap balık yağı :)

Uygulamadan önce deneyimli ve bu konuda bilgili arakdaşların yorumunu bekle bence. Balık yağı insanlarda bayabir iştah açıyor bu sebeple kilo alırıyor kapluşlara nasıl etki eder bilemiyorum İnşallah faydalı birşeydir bizim evde şuan 2 şişe var toplamda 350 adet fln kapsül var işe yararsa bende başlarım ama önce dedigim gibi önerileri dinlemek gerekir.
 
Bendede bir kutu var bu forumda biri yazmıştı zararı yok denmis ama adminlerin mesajlarını bekleyelim :) olur derlerse sende uygularsın :D
 
Cvp: Marincap balık yağı :)

mailto:/forum/Konu-verebileceginiz-alternatif-vitaminler-mutlaka-okuyun.html bu konuda arkadaş gerekli bilgiyi vermiş. yanılmıyorsam 20 tl filan verdin, ben 10 tlye almışdım :D . Kendin içinde kullan, eğer kilo almak istiyorsan yemekden sonra, istemiyorsan ama yinede kullanıcaksan yemekden önce at hapı. Eczacı bana böyle demişdi
 
Ben 20 tl ye aldım walla :( bende o konuda gördüm zaten bide sizlere danısıyım dedim :)
 
Cvp: Marincap balık yağı :)

O yazıda arkadaş kendi kaplumbağalarında denediği bir ilacı yazmış. Bunun ne amaçla verildiğini belirtmemiş. Balık, karides, gammarus içeren bu kadar besin verilirken buna gerek yok bence. Bence hayvanları gereksiz yüklemeye gerek yok. Ayrıca insan için olan bu ürünler hayvanlarda doz belirlemesinde çok zorluk yaratıyor. Devit 3 dahi alternatifsizlikten veriliyor.
 
Emre abi peki baska bir ilac varmı vitamin eczaneden bulabileceğimiz :ff: bunu ben kendim kullanıyım o zaman :D
 
Hazır kaplumbağa vitamini al Fatih. Bunlarda doz ayarlaması falan sorun olur. Yani olan varken denemeye gerek yok.
 
Tamam Emre abi sağol bide demeyi unuttum veterinere gittim ben kaplumbağalardan anlamam dedi ya abi yumurta mı bu dedim bisey diyemem yanlış olur dedi kücük bir dükkan zaten kedi köpek yemleri vardı been genede topraktalire cok iyi bakıcam yavru eğer cıkarsa adını mucize koyucam dua edin yavru cıksın :D
 
Cvp: Marincap balık yağı :)

devit ve vitamin damlaların içeriğinde balık yağı var. emrenin dediği gibi verdiğimiz yemlerde de. aşırısı zarardır. o arkadaşın yazdığı ve uyguladığı tatbik dahi fazla. bunun neticesi kısa sürede anlaşılmaz. özellikle bemiks sakıncalı o hiç verilmemeli. bizim hayvanlara lazım olan D3 vitamindir.

arkadaşlar, geçmiş konuları incelerken dikkat edin. eski önerilenler şimdilerde kullanmadığımız ilaçlar grubunda. o zamandan bu zamana her öneri değişti. bununla beraber hayvanlara özgü olanlarda arttı. eczaneden alınmasını önerdiklerimiz hayvanlar için olanlar bulunmadığında alınabilir. alternatif aramaya gerek yok.
 
Cvp: Marincap balık yağı :)

Fatih, gittiğin adam yumurta olup olmadığını dahi anlamıyorsa diyecek söz yok gerçekten. İşin tersliği ne olduğunu anlayamadın. Bugün varmı garip bir durum.

Sen istersen beklet ama o yumurtaların döllenmemiş olduğu garanti. Cinsel birleşme olamaz ama hadi sen almadan önce bir şelikde döllenmiş olduğunu varsaysak bile bu yumurtada bir canlı oluşamaz. Prematüre dahi olamayacak derecede ufak bir yumurta. Yani döllenme ihtimali milyarda birse içinde canlı oluşma şansı trilyonda birdir, yaşama şansı ise hiç yok.
 
Geri
Üst