Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Mutluluk sebebim Mişel

Mişel

Bronz 5 Üye
Katılım
23 Ara 2015
Mesajlar
21
Merhaba ,
Buraya yaklaşık bir yıldır üyeyim. Mişel'i canımın bana hediye geldiği günden beri. Pek fazla aktif bir üye değildim ama buradaki her bir yorumu her bir satırı okuyup canımın içine en iyi şekilde büyütmek için çabaladım.Fakat canımın içi bugün gözlerini yumdu.Hayatımda hep bana neşe veren mutsuz olsam bile eve girdiğimde onu gördüğümde içimi mutluluk sarardı.Bugün ise mutlu olacağım bir gün değil. Burda paylaşmak istedim.En azından adı burada kalsın.Ona burdan her şey teşekkür ediyorum ve onu çok seviyorum..
 
Başın sağolsun. Öldüğüne dair bütün verileri kontrol ettin değil mi ?
 
Cvp: Mutluluk sebebim Mişel

Evet maalesef yaşamını yitirdi.Teşekkür ederim. Kontrol ettim veterinere de götürdüm onlarda yaşamını yitirdiğini teyit ettiler.
 
Cvp: Mutluluk sebebim Mişel

ben de bir çok hayvan besledim ve hepsi sonunda bni terk ettiler sürekli gidebileceğiniz bi yere gömün onu boylelikler kendinizi yalnız hıssettıkçe onun varlığını hatırlarsınız
 
Cvp: Mutluluk sebebim Mişel

sağolun teşekkür ederim. Normalde yaşadığım yere gömmek istedim fakat çalıştığım yer başka şehir olduğu için buraya gömmek zorunda kaldım.
 
Geri
Üst