Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Ne İşe Yarıyor? (Nutrafin Turtle Plus)

ahmet95

Bronz 2 Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
81
Ben yaklaşık 1 sene önce akvaryumumu aldığım pet shoptan birde " Nurafin Water Conditioner Turtle plus" almıştım. Tabi pet shopçunu tavsiyesiyle. Bana " akvaryumunu her temizlediğinde bir ölçek dök " demişti. Kullandıysam 3-5 defa kullanmışımdır sonra ne olduğunu bilmiyorum diye kullanmadım. Bu tam olarak nedir, ne işe yarar, kaplumbağamın paludaryumunda kullanmam için uygun mudur?
 
Cvp: Ne İşe Yarıyor? (Nutrafin Turtle Plus)

Aqua Plus, Su Düzenleyiciler
Hagen Nutrafin Aqua Plus musluk suyu klor ve kloramin ortadan kaldırarak güvenli yapan bir musluk suyu kremi. Aynı zamanda ağır metalleri nötralize eder ve bu onların doğal koruyucu mukoza kaplama yerine balık korur . PHE Saf Bitkisel Extract, ulaşım, taşıma ve tanıtım ile ilgili strese karşı olumlu bir sedatif etkisi katkıda bulunur . Patentli formülü. 1 oz. (30 ml). Nutrafin Aqua Plus Talimatlar: klor kaldırmak için her 10 galon su için 1 fincan. Kloramin kaldırılması için her 5 galon su için 1 fincan. Tatlı su akvaryumları ve deniz akvaryumlarında her 10 galon için 4 kapak dolusu, her 10 galon su için 2 kapak dolusu - ölçekleri ve yüzgeçleri korumak için
 
Cvp: Ne İşe Yarıyor? (Nutrafin Turtle Plus)

Teşekkürler .. İnanır mısınız ben de tam bunu başka yerlerde aramaktaydım :D
 
Geri
Üst