Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Plastik saklama kapları ne kadar sağlıklı?

toprak2817

Bronz 3 Üye
Katılım
2 Eyl 2019
Mesajlar
66
Merhaba,yaz için küçük bir yer değişikliği yapmam gerekiyor.Ama gideceğim yerde şuan hazır cam akvaryum yok malesef.Acaba bu süreçte iki üç ay kadar plastik saklama kapları ne kadar uygun olur? salınım yaptıklarını ve sağlıksız olduklarını okumuştum. ama şuanda tek kurtarıcım o gibi gözüküyor.Bildiğiniz kaliteli ve güvenli bir marka var mı yoksa herhangi bir kabı da hayvan için kullanabilir miyiz? eğer tamamen zararsız iseler içim rahat bir şekilde akvaryum boyutlarında edinip kullanmak istiyorum.
 
Şeffaf olan dikdörtgen büyük saklama kapları olur. Bugün koçtaşta şeffaf ayakkabı kutuları görmüştüm onunla da hayvanı taşıyabilirsin yada karton ayakkabı kutusuna hava deliği açıp götürebilirsin. Karanlık ortamda fazla hareket etmez.

Veya bu alacağın büyük kabın içine de koyabilirsin hayvanı. İçinde dolanır durur.
 
Cvp: Plastik saklama kapları ne kadar sağlıklı?

Teşekkürler Cem bey yolculuk zor ,havalarda tam ısınmadı umarım sıkıntısız geçer.
Büyük saklama kapları var 80-100lt ye kadar, geçici akvaryum görevi görmesi tatiller ve seyahatler için çok pratik geldi bana taşıması da kolay, zararsız olduğunu öğrenmem iyi oldu.Rahat ettirebiliriz umarım:)
 
Bu kabı kullanan arkadaşlar oldu. Hatta tekerlekli olanları da mevcut ama suyun ağırlığına dayanır mı bilmiyorum açıkçası.

Evdeykende içine kaplumbağayla ilgili malzemeleri koyarsın. Kalabalığı kalkar.

Bugün ankaradan izmire geçtim. Arabanın içi iyi ısınıyor. Klimaya rağmen bunalttı.
 
Geri
Üst