Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

RESUN AF-2003 otomatik yemleme makinası inceleme

defeat

Bronz 5 Üye
Katılım
4 Şub 2013
Mesajlar
34
Herkese merhabalar arkadaşlar,
Nane ile limon'un ben yokken açlıktan ölmemeleri için aldığım:) yemleme makinasının nacizane incelemesinin videosunu sizlerle paylaşıyorum.Aklınıza takılan birşey olursa memnuniyetle cevaplayabilirim.Herkese sağlık dolu günler.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cvp: RESUN AF-2003 otomatik yemleme makinası inceleme

Konun için teşekkür ederiz Can abi.

Ordaki Logitech G27 pedalları mı ben mi yanlıs görüyorum :D
 
Cvp: RESUN AF-2003 otomatik yemleme makinası inceleme

Peki 12 saatlik dilim ne zaman başlıyor? Ayar yapar yapmaz mı? Bir başka deyişle 12'ye ayarlayınca ilk ne zaman bırakıyor?
 
Kesinlikle faydalı bir ürün. Tanıtım için teşekkürler.
Tek çeşit yemlemede özellikle çok iyi. Ama hem reptomin hem gammarus koysak çuvallar. Yani o zaman yem çeşidine göre bundan o sayıda almalı gibi düşünüyorum.
 
Cvp: RESUN AF-2003 otomatik yemleme makinası inceleme

can bu konuda gerçekten bilgiye ihtiyacımız vardı. biz sadece pul yeme uygun olarak görüyorduk. anlatımın güzel olmuş biz teşekkür ederiz. tek kaplumbağaya uygun olarak yem salınımı var. o açıdan tetrayı ikiye bölüp ufaltırsan daha fazla düşer ve 12 saatte 1'e almak uygun gibi. normal zamanlayıcıda da bu şekilde hızlı mı dönüyor yoksa yavaş mı ?

emre sadece gammarus bile olsa sıkışır diye düşünüyorum. bu tip yemlere özellikle carnivor ve raffy p'ye göre. baby tipler için biçilmiş kaftan.


yem koyarken belli bir miktar boşlukta lazım gözüküyor. yemin hareketi için.
 
Cvp: RESUN AF-2003 otomatik yemleme makinası inceleme

Çok güzel bir inceleme olmuş elinize ağzınıza sağlık.
 
Cvp: RESUN AF-2003 otomatik yemleme makinası inceleme

Teşekkür ederim,faydalı olabildiyse ne mutlu.Açıkçası biraz "ya Allah Bismillah" tarzında bir sipariş geçtim otuz.com'a çünkü nette bununla ilgili bir görsel bulamadım(çok çok da araştırmadım aslında).Fakat ürün bu paraya ancak bu kadar yapar işini herhalde.Aklım sürekli nane'yle limon'da:).
@croom:Sen de oturup inceleme bakacağına maşallah kartal gözü edasıyla diğer herşeyi hafızaya almışsın:haha: Yarış simülasyonu manyağı olduğumdan tabiki logitech:) Ama G25;)
@mustafa bey: Varsa online oyun tutkusu hemen görüşebiliriz ama eylül sonunda tekrar eve geleceğim,bu süre zarfında maalesef makine yatacak:)
@mesut bey:pilleri taktım,kısa vadede görmek için 12saatlik fasılayı seçtim.Salonda gözümün önünde tam 12 saat sonra yem dökümünü gerçekleştirdi.
@emre bey:Dediğinizde haklısınız.Farklı boylarda yemlerin atılımını da denedim.Aslını sorarsanız fena bir karışım olmuyor.Rastgele düşüş olduğundan o an aralık olan kısma hangi yemler yakınsa onlar düşüyor ancak misal,incelemede kullandığım boy stickler de her bir turda aynı sayıda dökülmüyorlar.Yani biz hayvanların yanındayken tam kontrollü yaptığımız yemleme gibi yapması herhalde imkansız.Yine de aç kalmalarından tabiki iyidir.O zamana kadar yaptığımız uygun beslenmenin verdiği kuvvetle kapluşlarımız 1-1,5 hafta herhalde rahatlıkla yaşamlarını sürdüreceklerdir.
@cem bey:İnceleme yaparken gördüğünüz piller,orada da dediğim gibi eski piller.Yeni pil takınca biraz daha canlı dönüyor ama o kadar da hızlı değil:)Nane'yle Limon'dan beklediğim gibi işleri güçleri artık bunu beklemek oldu,bizim papucumuz dama atıldı.Ben de askeri darbe yapıp cihazı şimdilik kaldırdım:)
@orçun bey:Teşekkürler.Aklınıza gelen birşey olursa buralardayım:)
 
Cvp: RESUN AF-2003 otomatik yemleme makinası inceleme

Bir ara Cem şakaylada karışık olsa yem konusunuda otomatiğe bağladık mı tamamdır demişti. Ben onun için karışık yemlerin aynı makinadan atılmasının dengesizliğe sebep olacağını düşündüm. Gerçi uzun vadede makinadaki bitene kadar nasılsa toplam miktar istediğimiz oranda olacak. Sadece birden fazla kaplumbağanın beslenme oranını takip edememiş olacağız.
Bence tatil vs gibi zamanlarda kullanılacak çok iyi bir ürün. Önemli olan aç kalmamaları. Ben şimdilik bu tip durumlarda ailemi yada arkadaşımı görevlendiriyorum :)
 
Geri
Üst