Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Satılık antika fotoğraf makinesi

antifbyigit

Bordo Bereli
Katılım
31 Ocak 2011
Mesajlar
1,534
Selam arkadaşlar.
Lubitel 2, Fotoğraf makinemi satıyorum antikadır ve 1958 yılından kalmadır.Hala çalışıyor ama 12 senedir kulanılmadığı için bakıma ihtiyacı var ve filime satma nedenim kendime canon eos 500d almak istiyorum o yüzden para biriktiriyorum yoksa odama yakışan güzel bir koleksiyon malzemesi
ilgilenen olursa bana mesaj ata bilirmi yanında deri kılıfı ve filim verecem ama filim sanırım yanık yada çürük.

mailto:/v/l/3nfcd.jpg


Fiyatı özel mesajdan söyleye bilirim.
 
Cvp: Satılık antika fotoğraf makinesi

Bu fotoğraf makinesinden bende de var. Çok güzeller. Ben olsam satmazdım. En yeni fotoğraf makinesi bile bu fotoğraf makinesi kadar güzel olamaz bence... Satma sonradan pişman olursun. sadece paran biraz daha geç birikir. Bence satmak yerine paranın tamamlanmasını bekle.
Çok pişman olursun sonradan.. ^^
 
Cvp: Satılık antika fotoğraf makinesi

Satmaktan vazgeçtim arkadaşlarım felan satma bunun gibisini ilerde bulamassın dediler ailemde satma biz sana alırız dedi. :)
 
Cvp: Satılık antika fotoğraf makinesi

Çok sevindim bu kararına. :w00t:
 
Cvp: Satılık antika fotoğraf makinesi

Makinanın merceklerinde sorun vardı biri yamuktu diğeride odaklamıyordu tamir ettim şimdi yeni gibi ama filimleri bulunmuyor artık bazı yerler satıyormuş ama nereler bilmiyorum.
 
Geri
Üst