Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Sürüngen Pazarı

pretty

Altın 5 Üye
Katılım
30 Eki 2013
Mesajlar
233
Arkadaşlar , www.surungenpazari.com bu siteyle karşılaştım .  Belki bazılarınızın haberi yoktur , Birçok sürüngen satışı var . Çok sinirlerimi bozsa da bu durum elimden bir şey gelmediğinin farkında olaraktan öylece kalıyorum.Bizim keratalarında satışları mevcut , Semender axolotl tatlı mı tatlı şeyler de orada varmış . Bir aralar bulamıyorum , çok istiyorum bakmak ama getirtemıyorum yurtdısından diyen arkadaşlar vardı sanki . Buna istinaden de paylaşmak ıstedım sizlerle
 
Paylaşım için teşekkürler ümmiye. Yalnız almaya niyetlenen arkadaşlar almadan evvel bakım şartlarını incelesinler bir kısmı canlı besinile beslendiği için canlı yem teminini de incelemeleri iyi olacaktır.

Söylediğin semendere gelirsek o hayvan herhangi bir uzvunu kaybettiğinde kısa sürede eksiksiz yeniden oluşuyor. Bunu insanlara uyarlama üstüne tıbbi çalışmalar var. Hayvan az talep çok.
 
Geri
Üst