Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

ucuz seramik ampul

tevet0777

Bronz 1 Üye
Katılım
29 Eki 2016
Mesajlar
102
arkadaşlar almakta zorlandığımız pahalı olan sürüngen ısıtıcı lambalar 70-80 ₺  satılırken 
http://www.efekulucka.com/urun/kumes-civciv-isitici
Civciv ısıtıcı diye firmalar 19₺ ye satıyorlar.
 
RE: ARKADAŞLAR DOSTLAR HERKESE MÜJJDEEEEE OKUYUNNNN LÜTFENNN

Çok ucuz. Bunun çin ve amerikan malı var. Çin malı olsa da bu fiyata değer yalnız buna uygun lamba lazım. 100 wattı kaldıracak. Bunun için genelde tavandan asma lamba kullanıyorlar. Bu lambalar petshoplarda pahalı. Elektrikçilere yaptırmak karlı olur. Her elektrikçide olmayabilir bu tip çanaklar. Malzeme çanak, seramik duy, uygun yeterince uzunlukta kablo ve fiş.
 
Alma, aldırma derim fuxin marka 50watt ampül vardı aslen 75 watt çıktı. 25 watt yazanı 100 watt çıktı. 100 watt olan seramik ampül 10 derece sıcaklık arttırıyor, R63 60 watt ampül 6 derece arttırıyor bide üstüne led filan da olsa bi ışık kaynağı koyman gerekcek. R63 spot en fazla 5 lira oda g&e. Bunlar benim deneyimim.
 
Cvp: ucuz seramik ampul

Uygun duy, çanak, kablo, anahtar, fiş kısmı tamam da bizim soft ampuller ile aynı işi (ısıtma) mi yapıyor?
 
Evet ısıtma işine yarıyor. Yalnız bunu gündüz kullanırsan ikinci bir ışık veren ampul olmalı. Sarfiyatsız veya düşük wattlı olması farketmez. Işık versin yeterli.

Ama genelde gece ampulü olarak kullanılıyor. Gece kuru alanda uyumayı alışkanlık haline getirmiş hayvanlar ile hastalığa bağlı halsizlik nedeniyle kuru alanda durmak zorunda kalan hayvanlarda kullanılabilir. Işık vermediği için rahatsız etmez. Hayvan rahat uyur.
 
Geri
Üst