Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

vatoz balığı kırmızı yanaklılarla yaşarmı?

dagistan

Yeni Üye
Katılım
17 May 2012
Mesajlar
2
merhaba arkadaslar.benim 2 adet kırmızı yanaklı kaplumbağam var.yaklasık 5-6 aylık oldular. 60 lt lik bi akvaryumda besliyorum ama akvaryumun camları 2 hafta sonra aşırı derecede kirlenmiş hale geliyor.vantoz balığı almayı düşünüyorum ama kaplumbağalarımın onu yemesinden korkuyorum:t65y: bi tanıdıgımızda tatlı su salyangozu almamı soylemıstı sizin onerileriniz nelerdir?
 
Cvp: vantoz balığı kırmızı yanaklılarla yaşarmı?

Kapluşlarla hiç bir balık yaşamıyor malesef.
 
Cvp: vatoz balığı kırmızı yanaklılarla yaşarmı?

Salyangozu kesin yer. Vatoz konusunda kesin yorum yapmak zor. Kendi boyundan büyük bir vatoz bekli kaplumbağanın yemesini engeller. Ama büyük ihtimal bir gün öldürür.
 
Cvp: vatoz balığı kırmızı yanaklılarla yaşarmı?

cikletlerle yaşar ama çoğu zaman kavga ederler,ciklet çok sert bir balıktır.onu yemesi çok zordur.bir kere yemeye çalışır bir daha yemeye çalışmaz diye düşünüyorum; eğer kaplumbağanız benimki gibi saldırgan ve avcılıkta usta ise yer.Kaplumbağaların hızlı balıkları yemesi daha zordur,bu yüzden size köpekbalığı,lepistes, sazanı(favorim) :D tavsiye ediyorum.Sazan balığı beslemesi en kolayıdır.kaplumbağanın yem artıklarından beslenirler ama çoğaltma işi hakkında hiçbir bilgim yok.Zaten gerek de yok küçük bir balık tutarsınız gölden akvaryuma atarsınız,büyüyüncede bir güzel yersiniz..
 
Geri
Üst