Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

1 haftalığına şehir dışına çıkıyorum ne yapmam lazım?

bıdık-şıpıdık

Gümüş 4 Üye
merhaba arkadaşlar;
1 haftalığına şehir dışına çıkmam gerekiyor.2-3 saat sonra evden çıkıcam.akvaryumun içine 6-7 tane yem atıp gitsem olur mu? yardımlarınızı bekliyorum çok acil:ff::ff::ff::ff::':)'(

ben otomatik yemleme makinası alın derim ben tatile giderken öyle yapıyorum fiyatı 35 tl civarı diye hatırlıyorum yen atıp gitmeyin riske girmiş olursunuz yazık hayvanlara

Cvp: 1 haftalığına şehir dışına çıkıyorum ne yapmam lazım?

Kesinlikle yem makinesi derim. 2 - 3 gün olsa tavsiyelerim olurdu ama 1 hafta gerçekten çok fazla. 2 - 3 gün olduğunda yarım göbek yada kıvırcıgı iyice yıkayıp sularına bırakın yemeleri rahat 2 gün sürüyor. Gitmedende sağlam yemledinizmi hiç sıkıntı olmaz. Ama süre uzadıkça sıkıntı artar hayvanlara yazık olmasın. Bende Vitakraft'ın yem makinesi var 35 tlye almıştım. 10 - 15 günlük yem alıyor. Karides ve Reptomini karıştırıp haznesine koyuyordum. Günde 2 kere yemleme yapıyordu. Sizede tavsiye ederim.

Cvp: 1 haftalığına şehir dışına çıkıyorum ne yapmam lazım?

ben su kaplumbağamı dün geri verdim 1 aydır hiç yemek vermedim kendisi yemiyodu çünkü ama yinede siz otomatik yemleme makinesi alın derim

Geri